Proiect schimbat tema site php

Salutare, cautam un programator cu experienta pt a schimba tema pe acest site http://www.labibliotheque.ro/

Tema noua in HTML este deja cumparata si anume: http://themeforest.net/item/beautyspot-html-template-for-beauty-salons/7734629

Site-ul nu are CMS, este facut un custom php cu Code Igniter. Totul functioneaza, nu trebuie umblat la codul CI, ci doar extras html-ul vechi din sursele php si pus html-ul nou din tema.

De preferat cineva care poate emite si factura.

Rog estimare cotatie si timp, eventuale alte intrebari. Putem da si un link cu codul in php pt cei interesati

Merci

1 Like

Salut,

Daca nu primesti oferte iti pot da si o explicatie de ce. Sper sa nu te superi pe mine.

Cand ai zis “nu trebuie umblat la codul CI, ci doar extras html-ul vechi” deja ai creat impresia ca fie vrei o oferta nerezonabil de mica, fie nu stii despre ce e vorba, dat fiind ca intre ce ai tu acolo si tema pe care ai cumparat-o e diferenta mare de structura, elemente, sectiuni si pur si simplu n-ai cum sa nu te bagi peste codul php. Suna ca alea cu “e simplu, o clona de yahoo”.

4 Likes

Nu e suparare. Eu nu prea ma pricep si nu am vrut sa creez false impresii. Probabil am vrut sa spun ca toate sursele PHP de editat sunt (din cate inteleg eu) intr-un singur folder, nefiind nevoie (cred) sa se caute prin celelalte foarte multe foldere instalate de Code Igniter. Daca cineva a inteles ce spune Adrian atunci retrag respectiva mentiune si astept oferte concrete.

Daca exista interesati pot sa le arat codul integral al site-ului + cod integral tema noua inainte sa faca oferta.

2 Likes

De acord cu Adrian Basalic, din tribune lucrurile par mai simple decat din teren. :wink:
Cel mai bine ar fi daca Lucian_Marin ar specifica cam ce buget ar aloca pentru acest proiect. In functie de bugetul estimat ne dam seama ce asteptari are si daca sunt realiste sau nu. Se evita astfel situatiile aberante gen “clona de yahoo cu $100”, dar daca s-ar adauga 3-4 zerouri la pret n-ar mai fi chiar asa. :smile:

Clientul final a bugetat 250-300 eur pt lucrare.

1 Like

Asta inseamna ca voi subcontractati si ati dori ceva profit? Atunci sa inteleg ca bugetul vostru este de fapt 200-250?

Nu exista profit. Clientul final este nasa mea care nu se pricepe la aceste probleme si nu o intereseaza cum se rezolva. M-a rugat sa ma ocup sa ii gasesc pe cineva care poate rezolva problema si aceasta este suma pe care ea o va plati direct prestatorului (250-300). Multumesc :slight_smile:

1 Like

De ce nu iei varianta de WP și migrezi toată treaba? Mi se pare mult mai simplu să migrezi conținutul decât să te apuci de reimplementat HTML-ul la un CMS care Dumnezo știe cum a fost făcut… :slight_smile:

PS: Varianta de WP http://themeforest.net/item/beautyspot-wordpress-theme-for-beauty-salons/8020062?WT.oss_phrase=health&WT.oss_rank=33&WT.z_author=LubosVolovar&WT.trending=trending&WT.ac=search_list

1 Like

merci bogdan pentru primul reply relevant. da, dupa o serie de discutii am ajuns si noi la concluzia ca mai bine facem cu WP

in acest nou context, daca e cineva interesat sa faca implementarea, rog cotatie cost si timp pt pus tema http://themeforest.net/item/beautyspot-wordpress-theme-for-beauty-salons/8020062 pe site-ul http://www.labibliotheque.ro/

merci

Nu stiu daca v-ati uitat pe site, dar exista si un magazin online implementat, nu este doar un CMS. Daca il muti pe wordpress ,cauta o tema compatibila WooCommerce.

2 Likes

mai e de actualitate? partea cu migratul pe wordpress?

S-a gasit un prestator, am sa revin daca cumva pica aranjamentul curent. Merci

1 Like