Proiecte simultane

Ideal ar fi ca proiectele sa vina unul dupa altul, dar nu se intampla asa.
Cate proiecte reusiti sa gestionati simultan ?

1 Like

De obicei cam maxim 5, daca e sa vorbim de proiecte mici. Dar depinde de amploarea fiecarui proiect. Cand vine vorba de proiecte mai mari spre foarte mari, cam 2 maxim. Si asta pentru ca e foarte greu sa treci dintro stare in alta si un stadiu cu un proiect la un altul de aceasi amploare. Daca e vorba de proiecte mici, atunci e alta mancare de peste.

3 Likes

Momentan am patru proiecte pe rol și e al naibi de copleșitor. Nici nu le dedic 100% din timp dar în fiecare seară îmi scot bicicleta la plimbare să mă deconectez :smile:

1 Like

Dacă sunt termene limită decente, nu există nici o limită de proiecte (maximum au fost șapte).

De obicei însă, încerc să mă limitez la maxim două-trei proiecte simultan, iar restul le pun în stand-by. Este mai sănătos și mai puțin stresant.

3 Likes

Wow 5 proiecte? Sunteti uber-developers or something - eu deja > de doua devine o problema.

1 Like

@dakull: sper că prin „proiecte simultane” nu înțelegi proiecte la care lucrezi literalmente simultan. De obicei eu le împart pe zile: câte un proiect/zi. În felul ăsta nu apuci să te plictisești de un proiect pentru că a doua zi lucrezi la altul :sunflower:

Proiectele in cazul meu de obicei au nevoie de “love” daily oricum e clar ca depinde de cum fiecare defineste un proiect.

2 Likes