Rant: Starea actuală a industriei IT

Nu se plânge nimeni că sunt bani puțini în lumea WordPress. :slight_smile:

Tind să cred că nu ai citit articolul inițial și că te-ai activat doar văzând WP menționat.

Te aștepți să ignorăm un CMS care pune în mișcare 30% din internet?

Și chiar dacă nu sunt atât de frecvente, există discuții pe forum și despre Laravel și despre Ruby. Dacă nu mă înșeală memoria, au fost și ceva discuții despre C.


Nu pot dirija eu direcția în care merge forumul și nu pot deschide eu discuții despre lucruri pe care nu le cunosc sau nu le stăpânesc. Mă rog, aș putea, dar spre binele tuturor aleg sa nu o fac. :slight_smile:

Chiar te rog să pornești discuții despre alte limbaje/framework-uri! Sunt sigur că @adavidoaiei și @andySF vor fi bucuroși să contribuie la o discuție despre .NET. @dakull la o discuție despre Ruby șamd.

@adavidoaiei este unul din puținii care contribuie activ și intens în categoria #alte-limbaje-de-programare:machine-learning dar nu te-am văzut să-i dai vreo replică. Asta te face un programator slab mai puțin profesionist?

Greșești. Sunt huliți doar de elitiștii care cred că limbajul lor e mai bun decât X sau Y.

Da, PHP are bubele lui. La fel și WordPress. Dar la fel și .net. Sau Java, sau Laravel. Sau Node. Sau orice alt limbaj sau framework.

Știu că ți se pare greu de crezut, dar nu există limbajul/frameworkul perfect. Există the right tool for the job, iar WordPress se întâmplă să fie the right tool for the most jobs. Fie că-ți place, fie că nu.

8 Likes