Recomandare firma/avocat/individ pentru schimbarea sediului social

Are cineva o recomandare in Bucuresti pentru cineva care sa ajute cu depunerea hartiilor pentru reinnoire/mutare sediu social?

Toate colaborarile de pana acum au fost proaste.

Intreaba si la http://infiintare-firma-rapid.ro/, nu stiu sigur daca ofera acest serviciu, sau sunt axati doar pe infiintare, dar am avut o colaborare foarte buna cu ei.

Daca faci cont pe ONRC.ro poti sa il completezi si genereaza ei cererea (Inscriere mentiuni), dar iti trebuie semnatura digitala si actul de la sediu, contract de comodat/chirie, acceptul locatarilor etc. (pe fiecare le semnezi digital)

Nu am semnatura digitala. :expressionless:

Daca iti faci un cont Creativ la Unicredit primesti unul gratuit. (pe SRL)
Pachete de cont curent (unicredit.ro)

Nu esti obligat sa folosesti contul.

Mai bine zis primesti un certificat TransSped care functioneaza doar pe Windows.

Transsped-ul are un parteneriat cu Visa (de ceva ani) si preturile sunt foarte bune:

  • 1 an: 8 euro + tva
  • 2 ani: 11 euro + tva
  • 3 ani: 14 euro + tva

https://www.visa.ro/dezvoltati-va-afacerea/instrumente-pentru-intreprinderile-mici/small-business-toolkit/tools-services/trans-sped.html

Mai merita sa pierzi 1-2 ore cu Unicredit-ul (pt ca ei deschid cont doar daca te duci la sediu)?

Iti trebuie card visa business/tot trebuie sa confirmi cu cineva identitatea.

Identitate care se confirma online… in 5-10 minute. Singurul impediment ar putea fi ca nu toata lumea foloseste Visa Business.

In fine, revenind la intrebarea lui Adrian… eu am lucrat ultima oara cu SrlConsult. Colaborarea a decurs fara probleme. Insa, na, asta nu garanteaza ca n-o pot da in bara atunci cand colaboreaza cu altcineva. :smiley:

Eu am apelat la https://www.reinventconsulting.ro/ de fiecare data cand am avut nevoie de ceva legat de ONRC. Comunicare full pe email, 0 probleme so far.

Pe de alta parte eu am avut o experiența absolut horror cu ei și am încă o cunoștința cu experiențe similare. Era si un thread pe reddit special făcut pentru indivizii ăștia. Nu neg ca tu ai fi avut experiențe bune cu ei, dar când aud reinvent mi se face pielea de găina.

nu sunt convins ca transsped e semnatura calificata.
stiu ca pentru relatia cu niste primarii din bucuresti nu era acceptata.
de onrc nu stiu direct.

on-topic: eu am preferat sa imi fac singur chestiile de la onrc (atat in persoana - cand nu se putea online, cat si online cu semnatura).
nivelul de dificultate nu e mare (trebuie atentie la detalii si sa ai actele solicitate), deci si internediarul pe care l-ai angaja nu trebuie sa fie foarte priceput tehnic, ci sa se potriveasca cu tine.

Nu stiu de ce nu au acceptat-o acele primarii, insa Transsped-ul este pe lista de furnizori autorizati:

https://eidas.ec.europa.eu/efda/tl-browser/#/screen/tl/RO
https://eidas.ec.europa.eu/efda/tl-browser/#/screen/tl/RO/1

Eu nu am intalnit asemenea probleme si o folosesc de 2-3 ani. Cel mai des pentru autentificarea pe site-ul ANAF (autentificare care n-ar functiona daca n-ar fi semnatura calificata).