Redesign site magento

Salut!
am un client cu un site de printing pe magento(1.9x) care are nevoie de un redesign. Am cumparat o tema propusa de el de pe themeforest Printshop - Responsive Magento Printing Theme by netbaseteam | ThemeForest.

In arhiva ce am descarcat-o de pe themeforest sunt 2 arhive, una cu tema propriu zisa si cealalta cu toate fisierele unui nou site cu o baza de date inclusa.

Pana aici toate bune si frumoase. Am urmat pasii din documentatia prevazuta de ei, dar cand am ajuns la import static blocks si pages, primesc 404 si nu se importa nimic.

Am incercat cu arhiva in care sunt toate fisierele necesare pt un “quick start” cum zic ei si acolo a mers fara niciun fel de problema importul configurarea temei si tot. Am incarcat totusi blocurile si paginile din sql-ul primit pe site-ul nou, am facut si configurarile temei exact cum sunt cele pt site-ul nou care functioneaza si cu toate astea site-ul arata asa:

View screenshot on imgur.com

Daca dau import la acel sql primit pt site nou, totul e ok, site-ul arata bine, cu exceptia faptul ca imi face override la baza de date existenta.

As putea cumva sa fac un fel de merge intre cele 2 baze date? Sau care ar fi cea mai buna abordare in cazul de fata?

Am deschis un ticket la suport, de la inceputul saptamanii trecute, ultimul raspuns fiind joi la amiaz in care zicea tipu ca se uita si imi da de stire cat de repede poate. Vineri cand am intrat , surpriza:

We would like to inform that Cmsmart has 9 DAYS OFF for Happy Lunar New Year 2019 from 02 Feb 2019 to 10 Feb 2019. And we will come back to support you on 11 Feb 2019.
Therefore, we sincerely apology if your requirements will not care much at this time. Thank you so much for your co-operation and hope you understand that. Enjoy the New Year with Cmsmart!

PS: scuze pt postul lung si poate ambiguu pe alocuri si pt ca nu l-am incadrat intr-o categorie( n-am stiut exact unde sa-l pun)

Ai ultima versiune? Vad ca in Version 3.5.0 (17 Jul 2017) + Fix bug 404 CMS pages

Ai importat si ce era in tabela url_rewrite (sau core_url_rewrite, nu mai stiu exact cum e la M1)?

Nu am ultima versiune, am specificat ca e 1.9x. mai exaxt 1.9.3.2

am importat ce era in cms_blocks, cms_pages plus core_config_data

Ia si din url rewrite ceea tine de pagini

Aia este versiunea de Magento (1.9.3.2), eu vorbeam despre versiunea temei (3.5.0)

ar trebui sa fie ultima, am cumparat tema acum 1-2 saptamani
le: verificat. da e 3.5

Poti incerca din admin clear cache si o reindexare, eventual a doua din shell php -f indexer.php reindexall
De asemenea, activeaza-ti erorile din php, Developer mode din Magento si vezi ce erori iti apar.

1 Like