Redirect Error (google indexing)

Salut, sunt la inceput cu SEO-ul site-urilor web, dar pe scurt am creat un website pe care ulterior l-am urcat online printr-un free domain, neimportant (cred) site-ul avand in prezent domeniul (***.tk) l-am urcat prin acest domeniu doar pentru a ma putea folosi de dev tool-ul google-ului chrome “LightHouse” la partea de SEO apare cum ca site-ul este la 100 /100 fara nici un fel de problema, dar problema a venit atunci cand am facut live testul site-ului pentru a vedea daca poate fi indexat sau nu, am cerut indexarea site-ului, iar dupa zile lungi si agonizante am primit un redirect error.
Lucrurile pe care le-am facut in incercarea de a rezolva aceasta problema:

  1. Am testat fisierul robots.txt sa vad daca este vreo limita de indexare chiar daca nu aveam un fisier de genul lucru care a fost verificat si de troubleshooting-ul google-ului
  2. Pentru too long duration am setat TTL la 300 (~5 minute), deci nu cred ca depaseste timpul limita pentru crawling
  3. Chain loop-ul am incercat sa testez dar ceva nu a iesit bine si nu am reusit sa mi dau seama daca din cauza asta este
  4. In prima indexare am incercat cu sitemap submmited (dar si la sitemap primeam eroare de “couldn’t fetch”) a doua indexare, sau mai bine spus validarea erori am dat submitted fara sitemap (din ce m-am informat nu conteaza daca ai un sitemap sau nu, doar dupa indexarea site-ului)
  5. Adaugarea site-ului in google search console am facut-o prin url prefix fara dns verification(CNAME) site-ul a fost adaugat prin GITHUB cu un domeniu de pe freenom (***.tk) doar pentru verificare.
    Pareri despre ceva ce credeti ca am facut gresit sau ce ar putea cauza aceasta eroare? Mercii !!!



Ceva redirecturi fara sens sau infinite? http <-> https?

Ce adresa are site-ul?