Salut, sunt la inceput cu SEO-ul site-urilor web, dar pe scurt am creat un website pe care ulterior l-am urcat online printr-un free domain, neimportant (cred) site-ul avand in prezent domeniul (***.tk) l-am urcat prin acest domeniu doar pentru a ma putea folosi de dev tool-ul google-ului chrome “LightHouse” la partea de SEO apare cum ca site-ul este la 100 /100 fara nici un fel de problema, dar problema a venit atunci cand am facut live testul site-ului pentru a vedea daca poate fi indexat sau nu, am cerut indexarea site-ului, iar dupa zile lungi si agonizante am primit un redirect error.
Lucrurile pe care le-am facut in incercarea de a rezolva aceasta problema:
- Am testat fisierul robots.txt sa vad daca este vreo limita de indexare chiar daca nu aveam un fisier de genul lucru care a fost verificat si de troubleshooting-ul google-ului
- Pentru too long duration am setat TTL la 300 (~5 minute), deci nu cred ca depaseste timpul limita pentru crawling
- Chain loop-ul am incercat sa testez dar ceva nu a iesit bine si nu am reusit sa mi dau seama daca din cauza asta este
- In prima indexare am incercat cu sitemap submmited (dar si la sitemap primeam eroare de “couldn’t fetch”) a doua indexare, sau mai bine spus validarea erori am dat submitted fara sitemap (din ce m-am informat nu conteaza daca ai un sitemap sau nu, doar dupa indexarea site-ului)
- Adaugarea site-ului in google search console am facut-o prin url prefix fara dns verification(CNAME) site-ul a fost adaugat prin GITHUB cu un domeniu de pe freenom (***.tk) doar pentru verificare.
Pareri despre ceva ce credeti ca am facut gresit sau ce ar putea cauza aceasta eroare? Mercii !!!