Refacere website - project based


(Mihai Posoceanu) #1

Cautam un webdesigner (senior sau junior) pentru refacerea site-ului filialei din Romania a unui grup francez. (project-based, remote) . Este necesara experienta anterioara minima: proiecte cu design responsive, integrarea unor plug-in -uri vimeo / youtube si linkedin.

Continutul media va fi furnizat de catre client, respectiv departamentul de marketing, urmand sa fie mediata integrarea acestuia si adaptarea, daca va fi necesar, la cerintele pentru optimizare. Liniile generale de design vor fi furnizate, fiind necesar a se urmari exemple similare ale unor domenii nationale (.ch , .de , .it , etc). Eventuale costuri suplimentare vor fi cotate initial (editare imagini, optimizare format video, etc), astfel ca in cazul unor evolutii neprevazute sa putem avea un punct de reper.

Volumul de munca minim estimat: 10 subpagini, dintre care minim 2 vor permite cautarea in baza de date de produse si respectiv sisteme. Aceasta va fi faza I a proiectului, pentru 2018.
Pentru contact, puteti trimite o prezentare si astfel sa incepem discutia la mposoceanu @soprema. ro sau va ofer mai multe detalii la cerere.


(Stefan Cuculeac) #2

cauti custom project sau ceva pe wordpress?

Daca e custom, te pot ajuta si eu, dar e nevoie de mult mai multe detalii :slight_smile:


(Mihai Posoceanu) #3

Salut Stefan,

Pentru a raspunde sincer, din perspectiva ta este custom, din perspectiva companiei este o revizie / traducere.
Compania noastra se numeste Hidroizolatii SOPREMA srl (RO22724381).
Este o filiala a grupului francez SOPREMA, iar site-ul va fi unu l similar cu soprema.com sau soprema.ch sau soprema.de sau soprema.nl (exista cam 60 de filiale) . Reciclam o buna parte din materialele de design de pe .com si mai adaugam continut si grafica adunate de mine de pe santier / proiecte imobiliare, etc.

Ca dimensiuni, probabil ca va fi suficient 10 subpagini si cam 1/2 din volumul de media (produse, certificate, etc) de pe soprema.ch .
Te rog sa imi spui daca rapsunsul meu te lamureste :slight_smile:


(Stefan Cuculeac) #4

Super, acum intrebarile

  1. Liniile generale de design vor fi furnizate, fiind necesar a se urmari exemple similare ale unor domenii nationale (.ch , .de , .it , etc). -> deci se va da design sau de fapt urmarim designul celelalt si facem dupa
  2. Volumul de munca minim estimat: 10 subpagini, dintre care minim 2 vor permite cautarea in baza de date de produse si respectiv sisteme -> aici e nevoie sa te legi la un api / baza de date ca sa iei produsele alea? un ex de pagina?
    Cam astea mai sunt intrebarile mele :slight_smile:

PS: eu lucrez doar custom folosind Laravel framework


(Stanciu Bogdan Mircea) #5

Pana una alta reparati si .com-ul. Este o bucla acolo care genereaza eroare constant, mie mi-a blocat browserul

buba


(Mihai Posoceanu) #6
  1. Urmaresti designul dat, dar considera ca faci unul nou si eu iti trimit materialele sursa. Cred ca munca va fi cel putin egala cu unul nou.
  2. Nu avem un API la acest moment, baza de date va fi creata, eu gestionez aceasta parte a continutului. In 2019 se va actualiza situatia in functie de ce si cum se vor implementa anumite sisteme in firma si vom prelua de acolo subiectul - alta faza. Este necesar un CMS cu un panou de admin functional pana la finalul anului.
    Vorbim de un site de prezentare cu o baza de date de fise tehnice de produse si alte documentatii tehnice precum: https://www.soprema.ch/fr/Produits/Bitume/Detail/Premiere_couches_d_etancheite.php
    Sau fise de sistem si alte certificari precum acestea: https://www.soprema.ch/fr/Systeme/Bitume-Etancheite_synthetique/Beton/Vegetalisation_extensive/Bitume.php

(Mihai Posoceanu) #7

Multumesc frumos pentru intentie. A dezvolta subiectul este o capcana demna de teologie.


(VP) #8

Salut! Ti-am trimis un PM


(Mihai Posoceanu) #9

Salut! Am primti mesajul tau, iti multumesc pentru propunere. La acest moment am centralizat 5-6 oferte/variante si urmeaza sa luam o decizie. Daca nu vom avea un produs aceptabil sau din diverse alte motive, revin si catre tine. AStfel este corect, petnur ca am dorit pana Vineri sa am o situatie, a fost acelasi pentru toata lumea.
O zi frumoasa!


(VP) #10

Am inteles! Mult succes!


(system) #11

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.