Refresh continut din iframe dupa CLICK

Salut ! Ma poate ajuta cineva ?
Vreau sa pun in pagina
index.php -> un iframe

<html>
<body>
<iframe
src = 'testDoc.html'
name = 'frame1'
width = '200'
height = '150'>
</iframe>
</body>
</html>

dupa ce s-a dat click continutul din testDoc.html sa isi dea refresh.
Iar in el voi face o chestie cu inserare ip in baza de date…
Inainte sa se insereze in baza de date va afisa un continut “TEST 1”;
Cand isi va da refresh voi verifica existenta ip-ului in baza de date si daca exista deja sa afiseze TEST 2

Cred ca mai degraba cu un DIV ceva facuta, daca da click pe div x sa dea refresh continutul din el :-? nu imi dau seama cum as putea reusi…

<div class="iframe">

<iframe />

</div>

Ceva in acest gen :slight_smile:

http://jsfiddle.net/QcAee/216/

Doar ca inloc sa-mi scrie sus ca s-a dat click, sa redeschida iframe-ul, sa ii dea refresh ceva…

Conținutul din iframe este pe același domeniu ca părintele?

Dacă și părintele și iframe-ul au același domeniu, se poate ușor.

Dacă sunt pe domenii diferite, trebuie să ai acces la conținutul iframe-ului pentru a putea folosi postMessage

1 Like

Am acces, folosesc pe acelas domeniu.

Tu mi-ai dat primul articol care ti-a venit la mana nu ? Am intrat pe el nu e de actualitate , demo-urile nici nu merg !

Ce înțelegi prin „nu e de actualitate”?


Mai ușor cu aroganța pe scări. Ultimele două dăți nu ți-a prins foarte bine atitudinea asta, crezi că o să fie mai bine acum?

2 Likes

Stii ca noi 2 avem aceias problema , tu oferi ajutor in stilul tau. Iar eu nu inteleg stilul tau, odata ce vin si cer ajutorul, caut ceva mai usor , ca pe google stiu si eu sa intru. doar ca nu stiu sa aleg ce imi trebuie… Ca de exemplu

https://stackoverflow.com/questions/2381336/detect-click-into-iframe-using-javascript

O varianta din alea stiu sigur ca merge am mai reusit odata sa o fac… dar jur daca stiu care si cum… le-am luat pe toate la rand :frowning:

document.getElementById('iframeID').contentWindow.location.reload();
<iframe id="iframeID" src="testDoc.html"></iframe>

Nu merge nici cu politia… :frowning:

<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.1/jquery.min.js"></script>
<script>
var monitor = setInterval(function(){
    var elem = document.activeElement;
    if(elem && elem.tagName == 'IFRAME'){
		document.getElementById('iframe').contentWindow.location.reload();
        clearInterval(monitor);
    }
}, 100);
				</script>
<iframe id="iframe" src="http://localhost"></iframe>

Omu’ importa jQuery, si foloseste vanilla. Smechera abordarea !

$('#click').on('click', function(){
    	$('#frame').attr("src", $('#frame').attr("src"));
});

Dacă ai încerca să înțelegi problema, ai vedea că este important ca fișierele să fie servite de pe un server http; dacă deschizi fișierul direct în browser atunci nu, nu merge.

Ar fi suficient să te uiți în consolă, să vezi ce eroare îți apare.


Problema nu e că tu nu îmi înțelegi stilul ci că tu cauți doar o soluție (nu vrei să înțelegi problema).

Uite, ca să nu spui că sunt inconsistent, îți iei iar ban: și pentru cont duplicat și pentru aroganță.

Și ca să nu ne pierdem timpul reciproc, te rog să nu îți faci alt cont. Este clar că nu te mulezi pe profilul comunității DevForum.

7 Likes