Salutare,
am nevoie de un feedback de la cineva care lucreaza in domeniu sau are vreun amic / prieten care face asta.
Care ar fi salariul pe o pozitie de Mid Android Developer in Cluj-Napoca/Remote, cu 3.5 - 4 ani experienta in domeniu?
Multmesc
Salutare,
am nevoie de un feedback de la cineva care lucreaza in domeniu sau are vreun amic / prieten care face asta.
Care ar fi salariul pe o pozitie de Mid Android Developer in Cluj-Napoca/Remote, cu 3.5 - 4 ani experienta in domeniu?
Multmesc
8-12 000 lei net
in functie de cunostinte si bugetu firmei
Chiar acuma e explozie de proiecte ca s-a dat drumu la multe dupa reticiebta de anu trecut, crezand ca vine apocalipsa, deci forta la negociat
Mersi.
Mă gândesc să cer 7000, 7500 sau 8000 lei net.
SRL in orice caz, nu net, in special daca lucrezi remote.
Salariul e complicat.
Mă gândesc să cer 7000, 7500 sau 8000 lei net.
E putin.
10-16k lei net
Asta ar fi pentru Senior, nu Middle.
Daca iei mai mult de 10k, ar cam trebui sa fii Senior.
7-10k lei net ca si Middle.
Ei ce sumă au avansat?
Sunt cateva strategii interesante in Never Split The Difference and Start With No ptr. negocierea financiara.
Ultimul punct l-am folosit personal cand am negociat atat salarii (nu m-am angajat in acel post din alte cauze) si in alte ipostaze.
Orice in viata e negociere, angajatorii folosesc si ei diferite tehnici de negociere. Nu-i nimic non-etic in a folosi tehnici de negociere ca si angajat.
Cum zice si Chriss parca - compromisul nu ajuta pe nimeni. Tu o sa fii mizerabil cu un salariu nu destul de mare, ei o sa te piarda pe tine eventual (plus faptul ca o sa prestezi mai nashpa daca consideri ca nu esti platit indeajuns).
Mersi mult.
Recent am re-negociat hourly rate-ul. Am cerut limita superioara a ce-mi doream, fiind pregatit sa mai scad ptr. a ajunge la un nivel acceptabil. Am fost surprins cand au acceptat direct suma propusa de mine.
Morala? Niciodata nu stii ce o sa se intample, dar e mai bine sa gresesti cerand mai mult decat mai putin.
Ce-i drept insa eram pregatit sa renunt daca negocierea n-ar fi mers bine. Daca nu esti pregatit sa pleci de la masa esti intr-o pozitia slaba.
In plus stiam ca aveau mai multa nevoie de mine decat eu de ei, un alt atu in negociere.
Recomand oricum sa faci minim 5-10 interviuri la care pui pe masa direct 40-50 euro pe ora, daca sunt interesati de tine n-are rost sa ceri mai putin la firma actuala. Daca niciunul nu te ia in considerare, redu rata…
Eventual pe LinkedIn, la fiecare recruiter ii zici ca rate-ul tau orar este x, cu minim 8 ore, n euro pe zi (le dai numere nesimtite) si ca iti cauti un job cu X ani experienta pe Android/Kotlin…