Se cauta freelancer pentru 1 proiect

Salut

Se cauta un colaborator pentru un proiect destul de lung.
Cerinte:

  1. Sa fie din Bucuresti (va fi nevoie sa participe la sedinte legate de proiect si trebuie sa fie prezent fizic la astfel de sedinte atat cu angajatorul cat si cu beneficiarul final). Daca nu sunteti din Bucuresti, trebuie sa aveti posibilitatea sa veniti fizic cand sunt sedintele si intalnirile legate de proiect)
  2. Sa trimita un portofoliu cu site-uri/aplicatii facute de el
  3. Sa poata emite factura fiscala si contract
  4. Sa cunoasca php5/html5/css3/js/jquery/bootstrap/ si sa fie familiarizat cu diferite frameworkuri si design patterns (MVA, MVC), sa aiba experienta cu implementare si creare de API (soap, json, etc)
  • sa fie familiarizat cu tcpdf si phpmailer
  • sa stie cum se genereaza si cum se citeste un pdf (folosind html/css/php)
  • sa fie familiarizat cu semnaturi electronice (verificare semnaturi existente / implementare semnatura in document / validare semnaturi din document etc)
  • sa fie familiarizat cu upload de fisiere multiple si verificarile de securitate care implica uploadul (dimensiune/extensie/mime type/marime/ascunderea sursei la afisare etc)
  • sa cunoasca tehnici de securitate legate de web (csrf/sql injection/mitm etc) si sa poata face un audit de securitate proiectului si sa rezolve problemele gasite
  1. sa fie familiarizat cu baze de date si generare formulare dinamice din baza de date (va fi nevoie sa creeze o interfata in care adminul sa poata adauga din interfata un camp nou si acel camp sa fie generat in form (checkbox/radio/imput/textarea/file upload) precum si ordonarea campurilor in formular…)
  2. sa stie sa documenteze proiectul (sa fi lucrat deja cu phpdocumentor sau aplicatii de generare documentatie automata)
  3. sa stie sa foloseasca instrumente de versionare (svn sau git) si sa aiba experienta in lucrul remote la proiecte in comun cu altii programatori
  4. sa fie disponibil pentru o colaborare pe termen lung (in baza contractului)

Cine e interesat imi poate trimite PM aici. Cerintele de mai sus sunt necesare pentru finalizarea proiectului la care se va lucra, deci daca nu cunoasteti una din cerinte nu aplicati pana nu sunteti familiarizat cu ea altfel nu veti putea duce proiectul la capat.