Senior iOS Developer wanted - full time job in Cluj-Napoca

Interested to work for a leading cybersecurity company? Our partner is building a secure communications platform for mobile and Internet of Things.

Quantum encryption is an interesting topic for you, which you’d like to deepen? Here you have the chance.

Send me an email if you’re interested in having a chat: [email protected]

Nu e in afara subiectului, indiferent cate flag-uri se pun.

Cuvantul ‘cuantum’ este folosit aiurea de multe ori, a se vedea de exemplu aici: Quantum woo - RationalWiki

Poftim, chiar in titlu de firma de software: Quantum Software Solutions - About Us dar care n-are absolut nimic de-a face cu ‘quantum software’, de fapt.

3 Likes

Poluăm postul fetei, dar chestia asta ori trebuie scoasă, ori schimbat mesajul - comunitate, de regulă, înseamnă o persoană care pune mai presus anumite “valori” curente fața de libertatea de exprimare. În evul mediu te-ar fi ars pe rug, pe timpul naziștilor te-ar fi trimis la crematoriu și în comunism te-ar fi catalogan ca dușman al poporului. Vremurile se schimbă, “valorile” se schimbă. Dacă ar fi fost 5, 10, 20 de flag-uri, puteai spune că nu ești în comunitatea care trebuie, dar un flag e echivalent cu dictatura.

2 Likes

Mai ales ca a fost cu flag incorect. Intrebarea e cat se poate de legata de subiect.

Si ca sa nu divaghez, parerea mea e ca asemenea postari trebuie poluate. De ce?
Pentru ca dupa cum se vede, baga oferte de munca fara sa ofere detalii. In mod tipic de exemplu nu se precizeaza salarizarea, ci doar se pune o enumerare a pretentiilor fata de candidat. In acest caz, nici macar atat, doar ‘interested?’ si buzzwords pe langa ‘quantum encryption’ cu IoT, mobile, cibersecurity, blabla.

Poate era interesant sa se precizeze in ce mod ai de-a face cu ‘quantum encryption’, ca maimuta, folosesti doar niste biblioteci gata preparate si de fapt nu prea o sa le ai cu ‘deepen’? Ceva detalii despre platforma aia ar fi fost interesante, pentru ca ‘de la mama lor’ nici mobilele nici device-urile IoT nu contin ceva ce sa permita folosirea terminologiei.

3 Likes

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.