Agentie de web design & dezvoltare software, va oferim servicii complete de web design, creare magazine online, site-uri web si aplicatii web personalizate optimizate pentru orice tip de dispozitiv, desktop, laptop, tableta si telefon.
Folosim tehnologiile/limbajele: HTML, CSS, JavaScript, Ajax, PHP si MySQL in realizarea proiectelor.
Inainte de PHP, programatorul era Dumnezeu. Majoritatea oamenilor nici nu se puteau gandi sa inceapa un business in domeniu. Era aproape imposibil pentru muritorul de rand.
A venit PHP si a facut lucrurile mai accesibile; nu pentru tot prostul, dar pentru multa lumea. Cu un manual PHP+MySQL+Apache, aveai in 2-3 saptamani aplicatia online.
WP (ca si YouTube, FB) a coborat bariera foarte jos. Orice idiot, daca mai face si o facultate/master la o fabrica de diplome, ajunge instant la nivelul unui programator sau peste acesta. In plus, WP a destabilizat si piata pentru ca WP poate merge doar pana la un nivel, iar clientul nu poate intelege de ce WP e gratis, tema vreo $50 si tu-i ceri $2000 doar pe o simpla functionalitate.
E cam ciudat sa blamezi ceva fara a folosi in mod serios acel ceva inainte. E ca si cum te-ai urca intr-o masina, o conduci 10 metri si apoi zici ca nu-i buna de nimic.
PS: nu iau apararea WordPress-ului, e departe de a fi perfect, insa mi se pare ca se exagereaza mult prea mult fara a sti exact cum stau lucrurile.
Eu am pus întrebarea pentru că eu văd WordPress ca un fel de Boostrap. Vorba lui Ionuț, nu toți au mii de euro de dat pe un site și nu toți au nevoie.
E frustrant să lucrezi cu WP și cu teme cumpărate de pe ThemeForest. Și dacă nu mă înșeală memoria, Airbnb au pornit inițial cu WP.
Cred că o dau într-o discuție care nu-și are sensul. Eu folosesc foarte mult WordPress deoarece e foarte ușor de administrat de către clienți. Legat de page buildere, eu le consider un cancer precum ThemeForest și faimoasa Avada care acum câțiva ani era de rahat. Dar banii contează așa că nu mai are rost să critic nimic. După câțiva ani de făcut site-uri, nu mai văd sensul să fac ceva de la 0 pentru bugete de sub 3000 E.