Smartwatch/brățară smart cu autonomie

Caut un smartwatch sau o brățară smart care să aibă o autonomie de aprox. o săptămână. Nu aș vrea să dau pe ea mai mult de 250 de lei.
Știu că e un preț mic pentru un smartwatch de calitate, dar nu vreau de la el decât să pot seta alarma (prin vibrații) fără să fie nevoie să mă conectez la telefon. Evident vreau meniu fluid și fără rateuri no reason, dar nu am de gând să citesc de pe el mesajele sau să intru pe rețelele de socializare. Brățara pe care am avut-o până acum nu permitea să setez alarma numai dacă eram conectat la telefon.
Are cineva un astfel de smartwatch să mi-l recomande? Nu mă încântă brandurile chinezești dar o recomandare din experiența personală aș lua-o în calcul. Dacă nu ajung la niciun rezultat cu smartwatchul, o să merg tot pe brățară, deci sunt deschis și la recomandări de brățară.
Mulțumesc!

Care e problema cu conectarea la telefon ? Setezi o data alarma si dupa nu te intereseaza telefonul.

Eu am Xiaomi Mi Band 2, dar alarma nu e prea utila in pat de exemplu fiindca poti sa dormi pe toata mana cu ceasul si nu mai are loc sa vibreze.

Mi s-a întâmplat să nu îl simt unele dimineți, dar e singura soluție pe care o am deocamdată în afară de alarma cu sunet care îmi trezește și copilul.

https://m.gearbest.com/smart-watches/pp_1565940.html
Eu îl utilizez de câteva luni și sunt foarte mulțumit de el, îl încarc la 3 săptămâni odată și dacă nu e conectat la telefon duce și 4 săptămâni. La emag costă 297 lei cu reducere.

Salutare!

Folosita cu success aprox 3 luni, bateria tine aprox. 2 saptamani

Legat de alarma, nu am testat aceasta functie, in rest, foarte ok … si precisa.

Success

1 Like

Am luat un Xiaomi Amazfit Bip care după review-uri are cea mai mare autonomie de pe piață ~2 săpt. Meniul este fluid, are ceva funcții interesante și se vede foarte bine pe ecran la lumina soarelui. A, și are și curea demontabilă.

1 Like