Spotify nu mai merge outside US

De azi am observat ca nu mai functioneaza Spotify outside US. Am incercat prin TunnelBear si inca un VPN, care inainte functiona. Contul nu este hacked, este platit pe 1 an.

Daca aveti vreo idee sau vreo resursa on how to get it working again as aprecia, thanks.

41

Mie îmi merge cu apk luat de pe apkmirror.
Cred că ai vreo setare ciudată.

Eu ca să îmi fac contul am folosit Turbo VPN US -> Dezactivat GPS -> Am creat un cont în spotify -> M-am logat -> încă îmi merge și cu VPN-ul dezactivat (sunt piese care nu merg).

1 Like

Ai incercat cu Opera VPN? Cand mai vreau sa descarc din US Play Store asta il folosesc si o adresa de Gmail care numai pentru asa ceva o tin. Also care e modalitatea prin care platesti? Eu folosesc asa ceva https://www.mygiftcardsupply.com/shop/spotify-gift-cards/

2 Likes

Testat acum, merge (cont free)

Verifică în profilul de Spotify, ca țara să se potrivească cu cea în care ai VPN. Atenție însă, poți schimba țara doar dacă Spotify îți detectează IP-ul ca fiind în altă țară. (e.g. dacă ai IP de Italia, o să-ți apară în profil și Italia, altfel o să-ți apară doar țara setată inițial).

Îți faci un cont PayPal de US și plătești cu ăla.

4 Likes

Imi cumparasem 1 an printr-un Gift Card care a expirat in 7 luni, iar tara se trecuse automat pe Philippines, deaceea si eroarea. Am reusit sa schimb tara doar prin VPN de US si sa-l reactivez prin PayPal US.

Thanks @all!

3 Likes

O alternativa la PayPal este Revolut.
Practic iti face un card virtual de UK pe care il alimentezi tu cand vrei. Sistem asemanator PayPal, dar diferenta e ca platesti prin card si teoretic ai comisioane mai mici la incarcari. Dezavantajul e ca iti ia 10 GBP in loc de 10 EUR daca ai tara pe UK.

1 Like

Păi la cum merge cursul GBP s-ar putea să fie chiar convenabil în câteva zile!

1 British Pound equals 1.08 Euro

7 Likes