Tesla Semi is the safest, most comfortable truck ever. Four independent motors provide maximum power and acceleration and require the lowest energy cost per mile
Acceleration 0-60 mph with 80k lbs20 sec
Speed up a 5% Grade65 mph
Mile Range 300 or 500 miles
Powertrain 4 Independent Motors on Rear Axles
Energy Consumption Less than 2 kWh / mile
Fuel Savings $200,000+
Expected Base Price (300 mile range )$150,000
Expected Base Price (500 mile range) $180,000
Base Reservation $20,000
Expected Founders Series Price $200,000
Founders Series Reservation $200,000
Prices displayed in USD. International pricing will vary.
Eu nu inteleg ce s-ar putea face in 8 GB de ram in afara de programare basic level. De vreo cativa ani am un minimal requirement de 16 pentru treburile de zi cu zi, a trebuit sa inlocuiesc google chrome ca sa pot avea si un ide si alte chestii. Pai la jocuri nici nu are rost sa discutam. Si hard drive? Really?
Wannabe gamer si putin offtopic:
Jocurile merg ok si pe 8GB ram
Nu sunt diferente substantiale intre 8 si 16 gb pt jocuri(1, 2 fps-uri poate). Pt dezvoltare software 16 Gb sunt lux(mai ales daca ai vm-uri)
Mda, știrile respective erau un experiment iar scopul lor era să vin cu idei de discuții, lucru ce nu prea s-a întâmplat. După vreo una-două săptămâni am decis că ROI-ul nu era chiar satisfăcător (pierdeam mult timp căutând știri interesante și generam unul-două răspunsuri).
Ieri in timp ce lumea se ducea la protest, eu mi-am gandit sa imi fac cont pe AWS. Pt cine vrea sa se joce cu Deep learning si vrea sa aiba puterea Amazon in spate are la dispozitie masini virtuale cu cuda si toate cele necesare(tensor flow etc) @adavidoaiei
Offtopic: nu-i char de stirea zilei, dar n-am mai vrut sa creez un topic nou !