- Root is a new kind of bank account with full API access.
- The mysqlpump Utility - Chiar zilele trecute îmi puneam problema mutării unui DB cu tot cu utilizatori, iar din câte am citit, procesul părea destul de greoi.
- Backblaze B2 Drops Download Price By 60%. Adică 2c/Tb (față de 9c ai S3). Stocarea costă 0.5c/Gb/lună. Despre B2 am scris anul trecut aici.
- iPhone 8 could be delayed because of this cool feature - Full Screen OLED panel și eliminarea butonului de home.
- Automattic to Host a Free, Remote Conference on Design and Exclusion on April 21
- Steve Ballmer is About to Drop a Massive Data Dump on How Tax Dollars are Spent - ce fac unii oameni când se pensionează…
- Intel kills off its PC-focused developer event
- Firefox kills off Aurora channel to speed up release of new features - știam de Aurora, dar credeam că-i nightly. Dar, de fapt, era situat între beta și nightly.
- Teardown finds Samsung Galaxy S8+ battery ‘virtually identical’ to fire-prone Note 7 - Nici un motiv de îngrijorare dacă ai extinctor în celălalt buzunar.
- Gender-neutral Chromium code - Doar mie mi se pare că încercăm să fim mai catolici decât papa în toată problema asta a discriminării?
PS: în cazul în care ai uitat, F8 începe în curând