Tastatura macbook blocata

Am un Macbook Pro 2015 13" care sa defectat dupa ce a ajuns lichid pe tastatura. Calculatorul porneste dar comportamentul este foarte ciudat, tastele par sa fie mapate gresit respectiv tasta CMD pare sa fie blocata asa ca orice link incerc sa deschid actiunea va fi cea de download (si alte probleme de genul asta).

Am incercat sa folosesc tastatura+mouse externe dar problema cu tasta blocata care genereaza probleme persista.

In afara de service ce alta optiune am?

Salut, am patit la fel cu un MacBook Air 2019 iar singura solurie pe care am gasit-o a fost service-ul. Istyle, conform procedurilor, recomanda schimbarea intregului asamblu, de aici si costul de aproximativ de 1800 lei.

1 Like

Teoretic ar trebui sa poti face disable din soft.

In cazul in care nu functioneaza incearca si cu un monitor extern + closed lid.

Recomand sa arunci o intrebare si baietilor de la https://www.reparaciosii.ro/ sau https://www.celo.ro/. Am apelat la ambii cu diferite probleme, atat de Mac, iPhone si nu numai (inclusiv Asus lol). S-ar putea sa gasesti o solutie mai ieftina decat la iStyle, cu produse care se apropie dpdv calitativ sau poate chiar mai bune. (am zis cumva ca cu toate adaptoarele originale apple aveam probleme la conectarea pe diferite monitoare, cu cele chinezesti mergea totul perfect?)

1 Like

Varsat si eu cafea (tot Pro 2015). Unele taste se apasau singure sau aveau alt rol. Cost: 2000 lei la Noumax

1 Like

Folosesc iFixit pt. reparatii de mac, dar desi o tastatura pro 2015 costa 20$, vad ca nu e pe stoc EU, doar US.

2 Likes