Suntem in cautarea unui coleg (CIM sau SRL), pentru prietenii nostrii de la Tokinomo (www.tokinomo.com) cautam un Project Manager/ Product Owner cu cunostinte de Full Stack Dev
Pentru acest proiect cautam o persoana care sa aiba:
experienta in dezvoltarea web si mobile app
front-end: JS (architecture si state management) — preferabil Vuex sau similar Redux,
back-end: pe arhitectura modulara unde majoritatea este scris in PHP, preferabil hands-on experienta cu CodeIgniter sau similar Laravel si am dori ca noile arhitecturi sa fie scrise in NodeJS/Express
Project management:
Agile, Kanban board (Jira)
atentie la detalii
abilitati de organizare
minte analitica
Alaturi de echipa deja existenta vei:
dezvolta/ crea soluții software
proiectare arhitectura pe partea de client și pe partea de server
dezvolta si gestiona bazelor de date si aplicatiile
testa software-ul pentru a asigura capacitatea de reactie si eficienta
depanarea si actualizarea software-ului
crea setari de securitate si protectie a datelor
scrie documentatia tehnica
Ne-am dori o persoana dedicate integral proiectului, fie ca este angajata in baza unui CIM sau are contract de colaborare (PFA, SRL, s.a)
Procesul de recrutare este urmatorul:
testul practice Full Stack Dev
interviu cu echipa de R&D si GM-ul companiei
Daca treci cu brio toate acestea bugetul maxim pentru aceasta pozitie poate ajunge la 5.000 euro net/ luna
Mie îmi pare clar anunțul, se caută un PM/PO care provine dintr-un Full Stack Dev care nu a renunțat sa codeze și e la curent cu schimbările din domeniu sau un Full Stack Dev cu cunoștințe solide de PM. Cerințele individual sunt de PM. Poate nu trebuiau trecute în anunț responsabiltătile echipei.