The Confessions of Marcus Hutchins, the Hacker Who Saved the Internet

Este vorba de Marcus Hutchins, cel care a incetinit WannaCry. Intre timp a fost arestat de FBI.

3 Likes

Cine are timp sa citeasca romane online? Se vede efectul autorilor de articole platiti la numar de cuvinte: proza, proza, proza si undeva apare si informatia. Apropo, ati vazut acelasi trend la stirile online? Titlu cu povestea, sumar cu povestea, descrierea pe larg a povestii si in final prezentarea povestii spusa/scrisa in original.

2 Likes

Mi s-a parut un articol foarte bun. Nu vad cum ar fi putut sa il faca mai scurt (si ma bucur ca nu au facut-o) fara sa omita detalii, care pana la urma sunt importante. E o poveste, merge citita de placere, nu e documentatie tehnica pe care trebuie sa o citesti.

Uite și varianta scurtă: un adolescent a scris niște malware și a fost prins.

Mulțumit?

Altfel, așa cum a zis și @sorin19: este fix cât trebuie, nu mi s-a părut a fi lungit inutil

Pfoa, aveti prea mult timp liber. Este un roman si pun pariu ca 80% din ce e scris acolo e pura fictiune. Exact scenariu de film, de parca sta autorul cu camera pe umarul tipului de cand avea 6 ani si in special in ziua Z cand se povesteste totul la minut.
De fapt, pana la urma e despre asteptari si pentru genul asta de literatura e probabil un articol bun. Poate ma asteptam eu ca fiind online sa o scurteze la dimensiuni rezonabile si din cauza asta am abadonat dupa 2 pagini in care nu am citit nimic util.

Te uiți la lung metraje? La seriale? Citești cărți? (în general adică, nu despre subiect). Ghici ce, după 2h nu vezi nimic util (orice ar însemna asta de la un articol care nu se vrea tehnic).

PS: Să vezi cărțile lui Mitnick

Ti se pare ca un roman are putine pagini? :stuck_out_tongue:

Si da. Poate este scris in stilul ala unde autorul a stat de vorba cu el.

Sunt 7 poze in tot articolul.

Este weekend. Macar atat sa ai liber


Iti ia maxim 5-10 minute. Mai putin daca il citesti in diagonala.