Sunt fanul codului simplu si usor de inteles
Uneori sa scrii cod simplu este mai complicat.
Sunt fanul codului simplu si usor de inteles
Uneori sa scrii cod simplu este mai complicat.
Mi se pare ca bate campii si face o afirmatie pe care esueaza sa o sustina. Probabil nu este capabil sa inteleaga (“Too much to remember”) si propune ca solutie “Write simple code”.
Desigur, pentru o aplicatie cu 3 ecrane, go and write code that “Fits in your head”.
Simple code is easy to test - Sigur, cand avem si o arhitectura care sa ne permita sa facem asta, va fi o placere.
Write code that fits in your head - Corect, daca vei ramane singurul developer care va lucra pe proiectul ala. Sunt curios daca in 6 luni “it still fits”.
Nu m-ar mira sa aiba si o prezentare de genul “Why Every Design Pattern is Wrong”.
In conditiile in care multi n-au trecut de Stack Overflow, sunt “incurajatoare” prezentarile de genul.
Desigur, sunt de acord cu a scrie cod simplu, insa SOLID nu au aparut pentru ca lumea scrie codul complex.
Poate are
Eu am inteles ca se refera la cod SOLID si simplu
Asta la o prima citire.
Din prezentarea lui eu am inteles ca nu vede rostul pentru care ai respecta SOLID, cand poti sa scrii cod simplu - rezolvarea tuturor problemelor.
Omul incearca sa para ca a descoperit ceva…desi ce spune el sunt lucruri pe care le realizezi si singur dupa cativa ani de munca, dar care nu contrazic principiile SOLID. Numai ca daca te iei de o chestie cunoscuta si zici ca stii o solutie mai buna, atunci automat lumea e curioasa si o sa fii bagat in seama(chiar daca nu in sensul bun).