teotite
(Teodor Tite)
mai 11, 2017, 8:36am
1
În continuare la discuția următoare:
Având în vedere că nu am găsit niciun thread dedicat subiectului “tipizare statică vs. tipizare dinamică” (știu: cam forțată traducerea) mă gândeam că ar fi interesant de dezbătut.
Din moment ce nu prea văd cu ce aș putea să contribui la acest subiect, exceptând opinii neavizate și/sau pur subiective, vin cu următoarea lectură de weekend (deși lungă de 2h, aş zice că merită să-i dați o șansă):
În ciuda titlului, nu se rezumă la types în JavaScript, ci se ating multe alte puncte adiacente inte…
După ce înregistrarea din thread-ul de mai sus a fost destul de lungă și mai mult conceptuală, găsiți mai jos alte înregistrări mai hands-on (și muuult mai scurte !!!), tangențial pe același subiect (cel puțin prima):
TypeScript: The Good Cop (codul aferent îl găsiți aici )
Clean Code (codul aferent îl găsiți aici )
EDIT:
M-am uitat pana la sfarsit, mai bine zis am ascultat si din pacate n-au fost exemple de cod si comparatii.
Ar fi fost interesante cateva exemple, uite aici chiar e necesar “static type” si facem asa, dincolo nu este necesar ba “chiar incurca” cum spunea unul dintre ei.
Pe ansambul discutia a fost placuta, oamenii simpatici insa senzatia mea este ca in public erau oameni care stapaneau mai bine subiectul si practic au pierdut timpul (12 utilizatori TypeScript sau similar).
@atufa : În prima prezentare vorbește unul dintre cei “din tribune” menționați de tine în post-ul anterior
4 Likes
atufa
(Adrian Tufă )
mai 17, 2017, 6:31am
3
Astazi este gratuita cartea TypeScript Design Patterns care in mod normal costa 33 EUR !
2 Likes