Unreal Engine Programmers

Salutare!

Caut Unreal Engine Programmers la o companie de produs din UK, specializați pe servicii de cinematografie, animații și digital media.

Au un produs foarte fain și în high demand , care va revoluționa interacțiunea oamenilor în mediul online. Este vorba de un spațiu virtual customizabil obținut printr-un hibrid între 4D Cinema și Unreal Engine .

Există deja 2 persoane în echipa de development în România: un Tech Lead și un Technical Project Manager. Doresc să ajungă la 8 persoane ca număr.

Rolul necesită minim 2 ani experiență în programare cu C++ , Unreal Engine , cunoștințe de 3D Math. Pentru mai multe detalii accesați link-ul sau trimiteți-mi un mesaj. Zi frumoasă!

1 Like

Se cere: alpha, beta, gamma… omega.

Ce se ofera?

Plus ca nu prea am telescopul langa mine si nu pot sa vad link-ul.

Scuze, s-a editat postarea de către moderatori și au scos link-ul, mersi de notificare. Îț ai aici:

Pot să-ți trimit mai multe detalii despre rol și companie prin e-mail cu mare drag! Ce zici?

Multumesc pentru oferta, m-ar interesa eventual care e domeniul de ‘salarizare’, daca se poate, in mesaj privat. Doar asa, ca o curiozitate personala.

Informatii despre firma am aflat destule folosind ce e in link.

Cred ca o sa dau referinta la threadul asta intr-o discutie pe care intentionez sa o deschid pe-aici pe tema cerintelor unor angajatori (din pacate e o chestie aproape generalizata).

Încă nu am stabilit un buget fix, dar putem să discutăm telefonic de exemplu și verific cu clientul dacă ți-ar putea oferi un salariu motivant. Poți să mă suni și tu, îți las nr-ul meu: 0722 153 140

Nu o sa se intample asta, din motive pe care o sa le ating pe threadul cu pricina.
Sper sa-l deschid maine.

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.