Salut!
Cunoașteți o sursă cât de cât precisă în privința „usage share of web browsers”, pentru România?
Din experiența voastră, cam câtă lume mai folosește IE - nu mă refer la companii, ci la utilizatorii „casnici”?
Mulțumesc
Salut!
Cunoașteți o sursă cât de cât precisă în privința „usage share of web browsers”, pentru România?
Din experiența voastră, cam câtă lume mai folosește IE - nu mă refer la companii, ci la utilizatorii „casnici”?
Mulțumesc
Nu am cunostinte referitor la utilizatori casnici, probabil inca prefera explorer, edge, dar majoritatea care ii cunosc si lucreaza in it folosesc Chrome.
Eu folosesc can i use, pentru a vedea daca pot folosi ceva . Are statistici si separat pentru Romania: http://caniuse.com/#search=flex
Nu e fix acelasi lucru, dar acum depinde pentru ce iti trebuie informatia
Nu folosește nimeni serios un IE atât de vechi încât să îl iei în considerare. De restul se ocupă modernizr/babel.
O sursă precisă e Google Analytics/Piwik pe site-ul tău.
Exact.
Dar dacă e un site nou, cum procedezi? Păi e foate simplu. FOARTE simplu: Te uiți pe trafic.ro! (de exemplu). Nu cred să existe ceva mai relevant de atât
Problema e că și IE 11 e „vechi” în cazul meu (chestii ce țin de SVG):
IE11 and below do not support
foreignObject
.
Nu cred să existe ceva mai relevant de atât
Să înțeleg că Internet Explorer și Edge nu sunt folosite deloc în România?
Păi… e destul de probabil. Toate statisticile românești la care am avut acces arată cam la fel.
Ori greșește GA ori chiar așa e…
Pe niciunde aproape
Eu vad 80.000 de vizitatori IE / luna pe linkul pus mai sus cu Adevarul.