Voi măcar codefights?

Povestea: Am fost zilele trecute la un interviu la o firmă cu birouri mari și becuri atârnând din tavan pe cabluri groase și negre. Schimbăm impresii, râdem, mai bem niște cafea, vorbim de proiecte. Bun, cum e echipa? Îmi povestește tipa despre oameni, pasiunile lor și aruncă într-o doară că oamenii din birou bagă code fights la greu. Zic: “Uoooa! Fights with code? Epic! Unde?” “Online, uite adresa”. Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă? Zbang, open the website.

Trei ore de joacă mai târziu eram plin de inspirație, energie și poftă de viată, aveam chef chiar și de pixel-fucking-ul pe care îl cerea clientul.

A mai fost postat aici situl și cred că ar fi cazul să-l readuc la lumină. S-a schimbat profilul; nu mai merge pe best practices, ci pe best coding skills. S-a diversificat mult ca challenge-uri, competiții, design, din ce am văzut în articole mai vechi. Ai teste pentru cod și poți scrie în vreo 8 limbaje - poți schimba limbajul în mijlocul competiției dacă ai chef. Ai și roboți cu diferite skill-uri cu care să te întreci. Ce să mai? M-am îndrăgostit.

tl;dr http://codefights.com/

8 Likes

Yep, il mai folosesc din cand in cand si imi place destul de mult. Probabil d-asta inca nu am dat “unsubscribe” la “fighturile” zilnice pe care le trimit, desi intru pe ~ jumatate din ele.
Imi plac foarte mult "BOT"ii lor, simuleaza probleme destul de dragute ale unor companii ca Dropbox/Uber etc.

Daca vreti niste probleme mai “hardcore” exista http://codeforces.com/ :smiley:

3 Likes

Sau daca vreti ceva mai “softcore” incercati GitHub Issues la una din librariile pe care le folositi, now that’s a challenge!

8 Likes