Vrei un whiteboard/blackboard la ~30 lei?

Pentru că un whiteboard de dimensiuni decente este un pic prea mult decât sunt eu dispus sa dau[1], m-am gândit că ar trebui să existe și alternative, mai ales dacă îți surâde ideea de DIY. Și sunt :slight_smile:

###Vopsea

Există o vopsea specială care se dă pe perete și… cam asta e tot. Nu am luat încă, dar înțeleg că are o acoperire destul de mare (1l ajunge pentru 5-6m²).

Alternativ, găsești și vopsea pentru tablă (să scrii cu creta) care funcționează pe același principiu.

###Autocolant
A fost ofertă la Lidl, dar se pare că ăștia scot de pe site când se termină…

În fine, am luat ceva de genul ăsta și am lipit pe frigider, de probă. Se lipește bine și rezonabil de ușor. Abia am lipit-o, deci nu știu cât de bună e treaba, dar la o primă vedere pare în regulă.

Dezavantajul major aici este că apar problemele specifice autocolantului: bule de aer, oarecum dificil dacă nu ai experiență, adezivul este zdravăn => dacă ai lipit strâmb poți să arunci peretele șamd.


[1] Este, totuși, o bucată de lemn/plastic cu un preț nejustificat de mare.

5 Likes

[1] tabla magnetica justifica pretul

Ah, am uitat să spun: există și un fel de amorsă, ce se dă sub vopseaua de whiteboard, care îți face peretele… magnetic. Și tot nu ajungi la banii ăia :troll:

1 Like

Exista si placaje albe lucioase pe ambele parti, ar fi bun pentru asa ceva.

Noi nu avem Home Depot dar mai mult ca sigur gasim pe undeva :
http://www.holver.ro/showroom/bucuresti

3 Likes

Multumesc frumos! Eu chiar ma uitam acum ceva timp la genul de vopsea whiteboard, dar nu gasisem nimic local si la pret ok.

1 Like

Sa scrieti aici dupa ce va faceti whiteboard cu vopsea, si pe mine ma intereseaza rezultatul.
Mersi!

Cred ca din pct de vedere estetic… arata mult mai bine ideea tipului din video-ul postat de @isti37 decat un autocolant sau o vopsea pe perete. :slight_smile:

1 Like