Web developer cu 8 ani experianta - caut colaborari

wordpress
css
html5
javascript
php

#1

Salut,

Sunt Cipri si lucrez ca si web developer din 2009. Fac atat frontend cat si backend cu php. Sunt foarte interesat de colaborari si am PFA. Tehnologiile cu care lucrez sunt: html, css, javascript, jquery, bootstrap, php, mysql, Wordpress, Magento, Codeigniter, Yii, Symfony si alte frameworkuri. Fac de asemenea conversie din PSD in html, css sau bootstrap. Lucrez si pe partea de server, instalare web siteuri, backup, configurari emailuri etc.
Sunt disponibil oricand si astept sa colaboram.

O zi buna


(Cristian Morosanu) #2

Salut Cipri. Ce te intereseaza mai exact? Eu sunt web designer si caut un colaborator pt teme WordPress. Da-mi un reply daca te intereseaza.

Multumesc


#3

Salut Cristian,

Cam orice pe Wordpress, Magento, frontend sau backend. Ca si web designer faci si cod sau mai mult spre grafic design.

O zi buna


(Cristian Morosanu) #4

Nu, mai mult partea de grafica. Am inceput cu WordPress in 2015, editari CSS, apoi un an mai tarziu am trecut pe Photoshop.

Acum un an am inceput lucrul la o tema WordPress, eu cu doi dev (front si back). Dupa cateva reviewuri tema a fost acceptata pe Themeforest, unde am facut 21 de vanzari.

Comparativ cu alte teme numarul poate fi mediocru, dar mai important este faptul ca am invatat din asta si imbunatatim la urmatoarea. Frontendul cu care am lucrat s-a retras in alt proiect iar noi cautam un om de nadejde cu care sa ducem planul mai departe.

Aici e linkul catre tema:

Iar aici e portofoliul meu:

https://www.behance.net/crisstimor5ec0

Arunca o privire, vezi daca-ti place stilul in care lucrez (Rubik e a doua tema la care am facut design) si spune-mi daca te intereseaza o colaborare.