Asociere ERP-CRM

Salutare!

Am inceput acum 4 ani o poveste legata de un ERP-CRM, iar acum 1 an, relativ la oportunitatea creata de CODVID, am inceput alaturi de colegul meu backend developer sa acceleram aceasta poveste, iar codarea parea ca se indreapta spre prima varianta MVP / Beta. Din pacate, colegul meu are niste probleme de sanatate iar eu nu sunt programator, expertiza mea este de business developer si marketing specialist.

Pana acum s-a codat in PHP framework Laravel si JavaScript.

Este cineva dispus si are macar 3-4 ore pe zi pentru a finaliza varianta MVP / Beta sa putem incerca finantari externe, bineinteles ca si partener in viitoarea SRL pe care nu am infiintat-o inca?

Salut te-as putea ajuta eu fara probleme dar fac totul de la 0 in maxim o saptamana in Python Flask API si ReactJs ce as avea nevoie ar fi diagrama bazei de date caci de restul ma ocup eu daca spui ca partea de front-end te descurci sa o faci! Esti bun pe HTML sau Java?!

16 posts were split to a new topic: Estimare durată proiecte

Salutare tuturor,
va multumesc pt interes, sincer nu ma asteptam sa raspunda cineva :slight_smile:

Ideea era (si inca este) ca nu caut pe cineva “sa-mi faca mie” ci caut un partener cu care sa lucram impreuna la un business nou, un serviciu SAAS construit sub forma unui ERP-CRM.
Dupa cum am scris initial, as putea spune intradevar ca habar nu am sa codez, m-am mai jucat eu un pic cu bootstrap; am putine idei despre ce inseamna codare, dar doar la nivel de intelegere ca sa pot comunica mai facil cu partenerul developer al afacerii.

Colegul meu ne pune la dispozitie ce s-a lucrat pana acum in Laravel si JavaScript, dar nu as insista sa continuam neaparat ce a facut el daca cineva poate face de la 0; solutia propusa de software pe care vrem sa o vindem nu este simpla, dar nici NASA, si cred intradevar ca “Python etc” poate fi o varianta, avand in vedere ca va exista si o componenta hardware in poveste pe care deocamdata o apelam cu un script python.

Am sa va explic un pic, in mare, ce va face solutia:

  1. Multilevel marketplace
  2. Vendor seteaza in admin panelul lui (frontend) produsele/serviciile pe care le vinde
  3. Produsele/Serviciile apar in marketplace in magazinul vanzatorului

Experienta cumparatorului

  1. cumpara online un serviciu pentru care a primim un cod QR
  2. scaneaza (oriunde pe planeta asta) codul QR - cititorul exista, decodeaza singur codul qr si trimite pe usb/uart un sir de caractere
  3. backend verifica drepturile (in cloud)
  4. apeleaza un device imperecheat cu cititorul QR - poate fi raspberry pi, ESP, etc.

In ceea ce priveste timpul de dezvoltare a solutiei, nu este musai sa fie maine, dar ar fi bine anul asta pana in septembrie sa avem o solutie MVP reala;
Finantare nu am, dar am destul de mult timp investit deja si voi avea si in viitor pt proiectul asta, si mai am niste echipamente pt testare;
Pt finantare o sa fiu atent in primul rand la SUN 2022 si 4.1.1, dar daca am avea un MVP real pe care sa-l implementam la clienti ar fi simplu sa ii gasim, serviciul pe care vreau sa-l dezvoltam face parte dintr-un domeniu in care activez de 5 ani, unde inca mai am o expunere destul de buna (din pacate pandemia…).

Sper sa nu ma criticati prea tare pt terminologia folosita, cum spuneam nu sunt developer…

Salut! avand in vedere detaliile din postul meu cu completarile despre proiect, te-ar mai interesa sa continuam discutia?

1 Like

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.