Black Friday 50% off la Themesberg

Salut devs,

Pana la 5 decembrie am pornit oferta de Black Friday si de azi puteti sa cumparati orice tema cu 50% reducere. Stiu ca cativa dintre voi au fost interesati de produsele noastre.

Also zilele urmatoare vom veni cu un produs care se va alinia foarte mult cu interesele voastre, adica un site care prezinta aplicatii, SaaS, freelanceri, agentii, open source projects etc.

Produsele: https://themesberg.com

Cheers,
Zoli

Inca nu ai rezolvat problemele cu spatierea pe mobile, dupa atata timp … dar vrei $. :vulcan_salute:

1 Like

O sa las asta

Am fugit!

2 Likes

Nu am considerat sa il includem in update-ul de atunci, totusi i-am mai adus imbunatatiri :slight_smile: Le poti citi in changelog.

PS: consider ca daca am fi rezolvat spatierile pe care tu le-ai considerat prea mari, ai mai fi gasit n-spe mii de alte probleme cu tema :wink:

Planul nostru este sa detronam Themeforest. Va fi un proces care va dura mult si cu siguranta vom face greseli si vom invata din ele. Personal nu ma intereseaza atitudinea unora, mai mult le multumesc pentru ca atrage atentie :troll:

Totusi le multumesc tuturor membrilor al acestui forum care ne-au oferit feedback constructiv. Multe din ele le-am aplicat!

Tu cand rezolvi problemele legate de spatiere pe o pagina, nu faci scroll pana jos ? Te uiti la primele 2-3 sectiuni si daca sunt ok treci la alta pagina ?

Nu inteleg de ce te deranjeaza cand iti atrag atentia ca lucrezi prost.

Themesberg - High quality and fully featured Bootstrap 4 themes

Bullshit.

@Cosmin_Popescu: I-am spus si ce probleme are, si cum le poate rezolva. Ii mai las astea o data aici, poate intelege a doua oara. Spacing · Bootstrap

Spaces a primit un update la versiunea 2.1 unde printre celelalte imbunatatiri s-au rezolvat si spatiile pe mobil prea mari :slight_smile:

@zshare Nu ma deranjeaza deloc feedback-ul, chiar iti multumesc pentru asta. Ma deranjeaza atitudinea agresiva pe care o ai cand oferi acel feedback. Iti dau dreptate, spatiile au fost prea mari pe mobil si trebuia sa le rezolv mai din timp, din pacate am uitat sa il fac, deci mea culpa. Bine ca s-a rezolvat :slight_smile:

1 Like