Sunt curios pe unde va inregistrati domeniile si ce experiente placute/neplacute ati avut ei.
Blogurile la Godaddy. Devforum la mxhost.
Singura experiență oarecum neplăcută: am avut un domeniu la mxhost la care am renunțat după câțiva ani și am jucat ping-pong cu ei pe mail „sigur vreți să renunțați?” „da” „sigur sigur?” „da” „cât de sigur?” „foarte” „sigur? știți că nu puteți să-l mai recuperați?” etc.
Gandi.net de vreo 5 ani, n-am avut nici un fel de probleme.
iwantmyname de 2 ani, usor de folosit - are si servicii pentru easy setup.
Name.com pentru inregistrare domeni internationale si local GlobHosting.
Ro: rotld.ro
Int: 1and1.com -> nemultumit de ei; daca vrei sa faci un renew la domeniu (la jumatatea termenului de expirare) trebuie sa vorbesti la suport
Int: bluehost.com -> sunt ok
La mxhost.ro, nicio problema pana acum.
Si namecheap.com, care chiar acum are ceva oferte.
Namecheap. Hosturile difera, in functie de ce este “ieftin si bun” la momentul respectiv (se schimba situatia cam o data la cateva luni). Momentan, fiindca nu am mai minic care sa trebuiasca sa fie online neaparat, folosesc hosting free, dar o sa trec pe paid de cum fac ceva care merita tinut online.
+1 for iwantmyname.com e chiar ok plus are 2FA.
Namecheap mi se pare pe departe unul dintre cei mai buni. De 6 ani cumpăr domenii de la ei, am convins cel puțin 20 de persoane să îl folosească, nimeni nu a avut nicio problemă niciodată.
În plus, îmi place de ei că se implică în tot felul de campanii din-astea pro-Internet, cum a fost cea împotriva SOPA/PIPA și ACTA. Eu în general încerc să cumpăr de la companii care mai fac ceva nobil pe lângă.
rotld si godaddy
Am folosit Name.com o perioada, m-am oprit la Gandi. Au preturi mai mari la anumite domenii, mai mici la altele, dar stau foarte bine din punct vedere al securitatii si au cea mai colectie de TLD-uri disponibile pentru inregistare.
www.mxhost.ro unde am si gazduire
www.globehosting.ro la domenii .ro anuale (44 de lei)
www.ddsnet.ro am si la ei wordpress-ul,gazduit pe pachet special pt wp,care pana acum 3 super
www.alfahost.ro,am avut un vps,erau destul de ok
de ceva luni am inceput sa mut toate domeniile de la namecheap.com la namesilo.com
namesilo - ar fi cam cei mai ieftin la domenii .com .net. .org etc + whoisprivacy gratuit.
namecheap - nu mai suport nou lor panou de administrare a domeniilor + alte neajunsuri, de exemplu: inca imi afiseaza in panou domeniile pe care le-am transferat de cateva luni bune.
Namecheap si Godaddy
gandi.net exclusiv, la ceilalti vedeti ca riscati sa ramaneti fara domeniu daca vreun politician/oligarh se supara pe voi…
De ce? Poti oferi mai multe detalii, te rog?
pentru domenii .ro am folosit clausweb.ro
pentru domenii .com godaddy
Namecheap - DA! , jos cu godaddy, niste americani tepari ca mai toate marile companii americane !!!
godaddy a fost implicata in multe mizerii …