Hey guys,
Mi se pare o piata imposibila pentru juniori in momentul de fata:
- Competitie/Spam mare - eu unul la un singur post primesc sute de cv-uri din india/nigeria/china. Si multi seniori care nu au ce face si aplica chiar si pe posturi de juniori. Ca si business de ce nu as da salariu de Junior pe un Senior daca se poate?
- AI-ul este decent-ish. Daca as putea sa cumpar o unealta la toata echipa care sa le boost-uiasca productivitatea 15% in loc sa iau un junior care sa nu aduca nici un boost initial, de ce sa nu o fac?
- Facultatile nu pregatesc studentii pentru COLABORARE - cred ca o mare parte din ghidarea juniorilor este pe comunicare, sa nu fie lone-wolf, sa ceara ajutor.
Astea sunt motivele pe care le-am gasit eu. Cu toate acestea sa zicem ca gasim un Junior “bun” pe care il putem lua in echipa - ce il face bun si deci angajabil?
Incep eu:
- Stie sa colaboreze - git nu e un mister
- Vorbim aceeasi limba - pasionat de tech, la curent cu noutatile; poate gusta si niste Linux; poate utilizeaza Docker
- Are proiecte si sunt usor de vazut (urcate pe un site, ceva - sa nu ma puna sa i le compilez eu ca nu pot sa “vad” codul sursa ca in matrix)
- Stie engleza foarte bine
- Nu se pierde cand ii pui o intrebare mai “grea” si lucreaza cu tine sa o rezolvi
P.S. anul acesta sunt intr-o pozitie din care pot sa schimb ceva pentru o mana de studenti - in functie de raspunsurile si parerile voastre