Cloudify - cloud provider




Dincolo de banner-ul de pe forum, mi-am facut cont si cam asta este oferta de vps-uri

Nu mi se par prea scumpe, in conditiile in care la DO platesc 10 euro pt droplet-ul cu 2GB ram. Data center-ul este in Timisoara

A folosit/foloseste cineva acest provider ?


1 Like

Am pornit si eu unul de 2 GB, pana acum totul ok :smiley:

Eu l-am luat pe cel de 10 euro, cu 8 gb ram. It’s too good to be true :smiley:

It’s true, actually :slight_smile:

si eu ii folosesc de vreo 2 luni. nimic de reprosat so far

9 posts were split to a new topic: Cum ascund IP-ul unui server?

Eu am prins unul dintre pachetele C (care acum au iesit din oferta - 4 vCPU, 8 GB RAM, 200 GB SSD) la 13 euro/luna (fara Webuzo, panou care mi s-a parut slab, am instalat CWP pe CentOS7 - varianta pro costa doar 11 dolari pe an si ofera f multe functii). Tehnic, VPS-ul pare foarte OK, venind de pe shared hosting Romarg TTFB a scazut la jumate pentru acelasi site. Si suportul live este foarte ok, pana acum doar un baiat vad ca il ofera (Eduard), insa raspunde destul de prompt si este foarte OK. Sunt inca in teste, mai am sa rezolv cateva chestii pt a putea sa ma mut de tot pe acest VPS (rDNS pentru mail, de exemplu - insa Eduard mi-a zis ca o sa rezolve momentan manual si pe viitor o sa implementeze si automat). Ceea ce ma aduce la urmatorul aspect: sunt foarte deschisi la sugestii, de exemplu le-am sugerat ca ar fi bine sa afiseze si pretul pachetului in detaliile vps-ului si in cateva zile au facut modificarea. Mai sunt cateva imbunatatiri pe care le astept cu interes: distrugerea VPS-ului din interfata admin este prea usor de facut (le-am sugerat sa implementeze un sistem asemanator cu github la stergerea repo-urilor - in momentul de fata poate fi distrus si involuntar de un copil de 3-4 ani), posibilitatea rebuild VPS (formatare, reinstalare OS) fara distrugere (de exemplu CPW pro se activeaza pe IP, daca distrugi VPS si lansezi altul ai din start alt IP si ai pierdut activarea CPW pro). Vad de asemena ca inca lucreaza la imbunatatirea interfatei (zilele trecute a fost updatata). Singurul “concern” este ca sunt la inceput (conform who.is domeniul e inregistrat la sfarsitul anului trecut), si nu stiu daca sunt destul de stabili si care va fi viitorul acestui start-up. Oare au destui clienti pentru a putea mentine serviciile? Asta este singura ingrijorare: sa nu dispara brusc, ca multe alte start-ups.

1 Like

A post was merged into an existing topic: Probleme Cloudify

Salut,

Reîmprospătez acest topic deoarece s-a discutat în mare parte de preț și cred că ar fi util developerilor de pe forum.

După câțiva ani în care am testat mai multe modele de pricing, ne întoarcem la politica de prețuri de la începuturi (chiar mai accesibile decât atunci).

Un exemplu sunt instanțele cu CPU dedicat. La alți provideri le veți găsi sub diverse denumiri precum “Dedicated vCPU”, “General Purpose Droplets”, “VDS”, etc. Principiul de funcționare este similar, însă nu și prețul.

3 Likes

Suntem in 2024 si inca nu e posibil sa setezi la Cloudify rDNS pentru ipv6, nu e implementat inca si nu se stie cand va fi. Ma gandesc la o alternativa tip Cloudify + ip6 rDNS,tot din Romania, afara am deja, poate are cineva vreo sugestie.
Cerinte generale afara de rDNS pt VPS:

  • port 25 deschis
  • 1 Gbps up
  • eventuala plata penru cat e activ (existent)
    Multumesc anticipat.

Hetzner - (referral link)

HETZNER - port 25 inchis implicit (nu asta e o problema), dar viteza la net e la jumatate fata de concurenta buna din Romania…

Portul 25 este inchis pana cand platesti prima factura (sau mai multe care trec de 10 euro), daca tin bine minte.