"Code Quality: Unit Tests" la Impact Hub Bucuresti pe 6 mai

Va invit la prima sesiune din cadrul prezentarilor “Code Quality”. O sa ne axam pe “Unit testing” in PHP.

Daca va intereseaza, inregistrati-va la http://www.avangate.com/lp/code-quality-unit-tests-2015.html

6 Likes

Pentru cei ce nu sunt dispuși să traverseze un sfert din țară, puneți la dispoziție și un stream (sau măcar o înregistrare)?

@iamntz sigur tati, avem aranjat deja filmare HD si sunet HQ, o sa fie la un moment dat si pe Youtube, in prima faza doar la cei care s-au inscris.

2 Likes

@serbanghita, dacă vă interesează să transmiteți totuși live, cred că putem s-o rezolvăm fără costuri pentru encoder + server streaming (aprox.4-500 useri). Eventual dați acces pe bază de parolă pentru cei care se înscriu. :smile:

Altfel suntem și noi o echipă de 3 oameni care sper să prindem locuri :smiley:

Puteți face streaming prin youtube: https://www.youtube.com/my_live_events

Trei idei:

  1. folosiți lavaliere și folosiți sunetul doar de la ele (nu microfoane ambientale sau alte minuni ce captează tusea tuturor);
  • când publicul întreabă ceva, ar fi bine să se audă și pe înregistrare (cel mai sigur, speakerul repetă întrebarea)
  • speaker-ul nu (prea) contează. În schimb, contează slide-urile. Altfel spus, ori folosiți exclusiv slide-urile ca sursă video ori slide-uri full screen + video într-un colț.

Sper să postezi un update cu filmul când apare :smile:

Edit: exemplu cu un nene (nu-l cunoști :smiley:)

:+1: pentru audio;
:-1::-1::-1: pentru video

1 Like

GG, m-am înscris și eu :+1:

Si eu m-am inscris.

@Bogdan_Ciubotariu buna idee! Trebuie sa vad daca la locatie avem banda sa trimitem video-ul pe Youtube si sa obtin cateva aprobari.

@iamntz studiez posibilitatea cu Youtube. Folosim lavalier, am folosit tot timpul … nu am avut in schimb microfoane de fond. Multumesc pentru feedback, o sa transmit mai departe tot ce ai zis!

Multumesc!

1 Like

La fix se nimereste prezentarea asta. Vin si eu

Nu avem nevoie de Youtube pentru asta, avem noi soluția integrată (soft profi de mixaj, servere în CDN etc.). Dacă ai un 2-3mbps (= orice internet pe cablu) nu mă aștept să avem vreo problemă. În cel mai rău caz nu transmitem 720p și o lăsăm mai jos, dar streaming putem face și de pe un 3G dacă trebuie neapărat.

Legat de ce a zis @iamntz, nu ai nevoie de microfoane de fond. La ce setup aveți voi acolo trebuie lavaliere pentru speakeri + 2 microfoane mobile care să treacă de la un om la altul când vor să spună ceva cei din sală. Plus desktop capture pentru partea de prezentări, ca să nu mai filmați proiecția etc.

Lasă-mi un număr de telefon pe privat, în funcție de ce echipamente aveți deja o să venim noi cu ce mai trebuie ca să iasă profi :slight_smile: Evident, trebuie să cer și eu azi aprobare, dar nu am emoții vizavi de asta.

Edit: Eu am aprobarea pentru eveniment :smiley:

2 Likes

Salut,

As vrea sa ma inscriu, dar nu imi merge pagina:

acuma hai toata lumea cu DDOS in IP-ul lu’ Viorel!

1 Like

Numa ca sa stiti, Sebastian Bergmann e in Bucuresti saptamana asta.

M-am inscris si eu. Deci pana acum suntem 5 devforumisti? (@ViorelSfetea, @kleampa, @neamtua, @victorstanciu si cu mine)

si io. daca ne primesc…

Super, 6 forumisti. Dati si voi de veste cand incep sa confirme participarile. Nu de alta, dar sa stim daca ne schimbam planurile pentru acea seara.

  • eu + încă un coleg care doar citește, că e mai timid de felul lui :wink:

Super. Ati mai lucrat cu PHPUnit pana acum?
Eu o sa ma apuc sa-l invat de maine. N-am avut nevoie pana acum pentru ca am oameni care-mi testeaza site-urile :smiley:

Din păcate, zero. Și cam simțim nevoia, e pe lista de training de anul ăsta.

Ar fi bine sa fim si acceptati :smile:

1 Like