Salutare!
Sunt student in anul 2 si mi-as dori sa fac un internship la o firma de afara si nu doar atat, vreau sa si evoluez ca programator.
Da acuma dincolo de a stapani foarte bine bazele programarii (structuri de date si algoritmi) ce altceva poti adauga pe cv ca sa atragi atentia inafara de internshipuri.
Sa fie rezultate deosebite la concursuri de programare (cum ar fi cele de pe codeforces sau cele de tipul google kicstart), sau proiecte interesante dar intrebarea este ce proiecte?
Ar trebui sa reproduc softw-uri de management cum ar fi jira ( si aici zic reproducere in mininatura ca un singur dev incepator nu ar putea face tot de unul singur)?
Sau poate proiectele axate pe cunostiintele de structuri de date si algorimtmi ? ( de ex program ce rezolva un labirint folosind algoritmi de parcurgere a grafurilor)
Ma mai gandeam si la contributia la open source, dar nu stiu cat ajuta si cum pui asta pe cv.
Cum construiesc un cv calumea si ce pot face sa devin un programator cat de bun in anii astia de facultate??
2 Likes
Sa nu insiri 20 de tehnologii pe el. Am vazut destule in care era cineva care n-a mai lucrat niciodata in domeniu si avea React, Angular, Vue, Stencil, Svelte, NodeJS, Socket.io, D3, WebGL, C#, C++, Python, Pascal, JavaScript, TypeScript, JSX, SQL, TSQL, CSS3, CSS, SCSS HTML5 in cv
1 Like
Pentru formatare recomand templateurile astea de latex cu un editor online. Este la indemana cu putin efort sa editezi template-ul si ies rezultate de impresie.
1 Like