Cum va organizati timpul? De ce aveti timp intr-o zi? Eu am facut acuma o retrospectiva si ziua mea e cam asa:
- trezit la 8:00, imbracat si dus copilul la gradinita
- la 9:00 incepe ziua de munca, lucrez pana la 15:00
- de la 15:15 pana la 15:45 - 16:00 mananc pranzul. Stau jumatate de ora.
- la 16:30 plec dupa copil la gradinita. Ne intoarcem pe la 17:30 - 18:00 (ii ia o vesnicie, se opreste la toate pietrele pe drum)
- de la 18:00 la 19:30 e cina, strans vase, maturat, dat cu mopul (face o mizerie…)
- pe la 20:00 e spalat pe dinti, baie, urlat, alergat, o gramada de “Nu vreau!”
- pe la 21:30 e ora de culcare. Iar scandal, pe la 22:30 reusim sa-l culcam.
- la 23:00 se termina ziua.
Nu avem timp sa facem nimic in rest. Mancarea o comandam la cantitate mai mare, cumparaturi o data la 2 saptamani prin Bringo si chestiile marunte de la un supermarket de langa. Am o gramada de proiecte pe care as vrea sa le pun online, nu am cand.
Sotia se scoala la 6:00 si vine acasa pe la 16:30 - 17:30 in functie de trafic. In weekend suntem mereu in sah. Copilul se scoala la 8:00 ca in timpul saptamanii, mancam, se face 10:00 - 10:30, mai facem una-alta pe langa casa, se face 13:00, mancam pranzul si apoi urmeaza vreo 2 ore de “Ne culcam?” - “Nu ne culcam”. Nu doarme asa ca pe la 16:00 incepe sa devina morocanos si pana seara la 19:00 e din ce in ce mai obosit si isteric.
Voua cum va este ziua? Ce experimentez e ceva obisnuit sau am o gramada de ghinion (nu avem bunici, am auzit de la alti parinti ca isi lasa copiii cu zilele la bunici)?
Sau poate e fix invers, sunt printre norocoși.