DevForum Video & Audio Content (Meetups, Webinars, Podcasts)? Poll

Continuarea discutiei de aici.

O mica lectie de business invatata (relativ) recent: Nu conteaza ce incerci sa vinzi (in cazul forumului acestuia ar fi informatii utile), imprastie cunostinte (nu conteaza daca au legatura cu ce incerci sa vinzi sau nu) in toate tipurile de media, adica scris, audio si video, fiindca diferite tipuri de media au diferite site-uri pe care sunt primite ok. De foarte multe ori, un video de cateva minute e mult mai benefic decat 3 pagini A4 de marime 14pt, pe facebook. Daca le ai pe ambele, cu atat mai bine.

@iamntz, poate n-ar strica inca un webinar / online meetup / podcast / livestream… chiar as recomanda unul pe luna. Chit ca are doar 5-15 minute, cred ca ar aduce un plus-valoare prin shareablity. Indiferent daca va fi in romana sau engleza.

Eventual poti face o sub-categorie de forum “coltul incepatorului”, pentru ca, astfel, persoanele care considera ca discutiile de pe forum sunt prea high-end vor avea un loc unde ar fi mai dispusi sa contribuie cu propriul continut.

Ai putea chiar sa te folosesti de un hashtag pentru a alege video-uri care sa fie mentionate in video-ul fiecarei luni (la modul ca ori e ok ce zic, ori continui pe subiectul respectiv).

Sugerez #devforum5minute, deoarece 5 minute ar fi suficient de putin incat (1) sa nu se ia pe arataura si (2) sa poata fi curated de o singura persoana, precum si (3) sa nu trebuiasca dat cut in cazul in care video-urile vor aparea intr-un podcast/webinar/meetup.

Ce parere aveti? Ati contribui cu video-uri? Ati lua parte la podcast-uri si meetup-uri online?

  • As contribui cu video
  • Nu as contribui cu video

0 participanți

  • As face parte din podcast
  • Nu as face parte din podcast

0 participanți

  • As face parte din meetup
  • Nu as face parte din meetup

0 participanți

De ce nu mai pot adauga alte sondaje dupa 15 minute, dar text pot adauga?

3 Likes

Am uitat de asta…

  • Sunt pentru crearea categoriei “Coltul Incepatorului”
  • Sunt impotriva crearii categoriei “Coltul Incepatorului”

0 participanți

O alta utilitate a Coltului Incepatorului ar fi discutiile care intreaba “ce facultate sa aleg”, “cum incep sa invat X” si “ce carti recomandati despre Y”.

Nu sunt suficiente #learning și #learning-path ?

Majoritatea membrilor activi ai DF sunt la un nivel la care nu unt foarte interesați despre discuții despre nimic. Pentru că oricum ai face, în cinci minute nu poți atinge altfel decât superficial un subiect.

Conferințele video vor rămâne ocazionale. Eu unul nu am nici timpul și nici energia necesară pentru a organiza săptămânal/lunar o astfel de întâlnire.

2 Likes

Ideea nu este sa acopere ceva nou (poate fi o subcategorie a #learning sau #learning-path), ideea este ca valoarea perceputa (perceived value) va fi mult mai mare pentru incepatorii care nu au curajul sa posteze deoarece ce vor sa posteze nu este “suficient de profesional”.

Gandeste-te la categoria asta ca la o categorie care va fi populata in mare parte de incepatori. Sigur, nimeni nu opreste pe nimeni din a posta, dar discutiile de acolo ar fi mai beginner-level decat restul forumului. Iar #learning si #learning-path sunt in engleza… si poate nu toti incepatorii stiu engleza…

:facepalm:

Dacă un începător nu știe suficientă engleză încât să știe ce înseamnă learning s-ar putea să aibă alte nevoi, nevoi ce nu sunt satisfăcute de DevForum…

Eu incep sa ma intreb de unde atata energie la @Sapioit sa propuna rezolvari la probleme inexistente, indeoerbi atunci cand e vb de proiectul/munca altuia.
As vrea mult sa vad aceasta energie canalizata pozitiv intr-un proiect al sau, pe care sa il putem ajuta noi, restul, cu sfaturi daca e nevoie. Exercitiul unui proiect cap-coada pe mine una m-a disciplinat, aratandu-mi partea nevazuta si nediscutata a unui astfel de demers.

5 Likes