Dezvoltator Magento

Am un prieten care are un magazin existent si vrea sa il refaca pe Magento. Eu nu am experienta cu Magento asa ca ma gandeam sa va intreb pe voi.

Cine este interesat?
Si puteti sa imi dati o mica descriere a experientei cu magazine pe Magento?

2 Likes

prietenul asta a tau s-a uitat sa vada daca are nevoie de magento? e un soft foarte stufos si programatorii care stiu sa lucreze cu el costa mult.

1 Like

Daca poti preciza ce solutie este utilizata acum pentru magazinul existent, cam cate produse sunt si daca se doreste exportul datelor in noul magazin ?

Daca decizia cu Magento nu este definitiva, ar trebui luate in calcul solutii mai accesibile cum ar fi OpenCart sau PrestaShop.

Ar fi util de consultat topicul pe aceasta tema chiar pe acest forum:

Ce facem, dezbatem magento intr-un spatiu unde un om a postat o oferta de munca?

2 Likes

Desigur, am specificat: daca decizia cu Magento nu este definitiva. N-ar fi rau sa auzim si pareri pro Magento, deocamdata am auzit contra.

Ce facem, dezbatem magento intr-un spatiu unde un om a postat o oferta de munca?

Da, pentru ca @hydrarulz a inclus si:

Si puteti sa imi dati o mica descriere a experientei cu magazine pe Magento?

Altfel stergeam tot ce ar fi fost offtopic.

1 Like

Mea culpa.
Am postat parerea mea in postul Solutii Ecommerce. Solutii e-commerce

1 Like

In general, “ura” fata de Magento vine din neintelegerea lui.
Pe deoparte o pot intelege. Magento are un learning curve enorm, ai nevoie de resurse serioase pentru el si in general se doresc taskuri gata maine. Aici Open Cart sau Prestashop s-ar putea sa iti rezolve problemele mai bine.

Vreau sa va arat doar 2 fisiere si sa trageti singuri concluzia: Product Model -ul OpenCart vs Product Model Magento.
OpenCart: http://pastebin.com/zNFKFrP0
Magento: http://pastebin.com/hS4JjhqB

4 Likes

Multumesc pentru raspunsuri, am intrat in contact cu beneficiarul pentru care intrebam si o sa continue el discutia de aici. Eu chiar nu am trecut prin procesul lui de selectie si validare a platformei si nu stiu sa raspund la intrebarile pe care le puneti.

Stati pe faza :wink:

1 Like

și asta nu e nimic, că e doar definiția clasei respective, dar eu am dat un var dump la un obiect corespunzător unui produs și mi s-a blocat browserul pentru câteva secunde bune de la output.

Daca te referi la Magento, e o regula:

don’t var_dump() the Varien_Object, you’ll probably get a WSOD.

Cu toate astea, Mage::log nu te va lasa balta. Daca totusi obiectele sunt prea mari din cauza unei colectii, probabil nu vrei sa folosesti addAttributeToSelect("*") sau orice ('*').

sa nu uitam totusi ca open cart n-are nici o treaba cu oop-ul. nu-i bine sa comparam mere cu pietre