Frontendmasters costă 40$/lună, 400$/an dacă e cumpărat individual.
Șmecheria este că un cont de echipă cu zece oameni costă 1950$/an. Adică 195$/an/om. Zilele astea au făcut ceva redesign și este o promoție: $1,495/an (tot zece oameni).
Mă gândeam că ar fi doritori de o asemenea combinație. Ce ziceți? Mai găsim alți nouă oameni?
Ca idee, frontendmasters.com au cele mai bune cursuri de pe piata, si organizeaza constant workshop-uri care pot fi vizualizate in timp real sau dupa (ai acces la inregistrari -> acestea sunt editate pe viitor si transformate in cursuri, pe capitole etc).
Un exemplu de workshop-uri care urmeaza: TypeScript Fundamentals, Building Awesomer Apps with Angular, CSS Grids and Flexbox in Responsive Web Design, Git In-depth, GraphQL. Workshop-uri recente: Vue.js Advanced Features from the Ground Up, JavaScript: The Hard Parts, Progressive Web Applications and Offline, Complete Intro to React- v3.
Nota: n-am nicio afiliere cu ei, insa am urmat cateva workshop-uri si mi s-au parut foarte bune.
Salut. Ca incepator cu 0 spre 1 nivel de cunostinte pe front-end si cu 2 zile pe saptamana disponibile pentru invatat, mi-ar fi util acest curs? Daca raspunsul este afirmativ si sincer as dori sa particip si eu. Cui trimit banii?
Indecis nu sunt insa nu prea am timp de invatat(doar 2-3 zile pe saptamana, pentru ca job) plus de asta sunt si novice in cel mai fericit caz si consider ca e normal sa imi pun astfel de intrebari. Cand se face comanda astept mesaj pentru plata(prefer paypal) Multumesc.