Funny dev related stuff - the chill corner 😂

Si articol aici: https://blog.robofun.ro/2017/03/30/tehnologie-experimentala-rezistoare-cu-maner/

Luni la stirile de la ProTV cu Esca: “Un elev a dat foc la toata casa din cauza unei glume”

on-topic:

Nu cred ca e posibil… deși:

Mai ales combinatia intre acumulatorii LIPO si rezistoarele cu maner s-a dovedit a fi absolut spectaculoasa!

2 Likes

Nu lucrez cu clienți autohtoni, asa ca îmi permit sa “manjesc semantica” cu termeni românești in cod. Bineînțeles, când clienții nu sunt interesați decât de funcționalitate.

Câteva variabile sau denumiri de fisiere:

  • meh.html - template pentru un mail automat când clientul nu e interesant
  • naspa.html - template pentru un mail veste proastă
  • noapteaCaHotii () - download file
  • marsch() - aka ‘cancel’, vine de la “marş”
  • spanac - value pentru “not sure” intr-un chestionar.
3 Likes

Nu mai stiu pe unde am citit de un proprietar de magazin ca era santajat de un client cu reclamatie la ANPC dupa ce a gasit in placeholderul dintr-un formular “aici completeaza prostul”. :smiley:

LE: Sper ca nu aici am citit…

6 Likes

Ryanair… :smiley:

8 Likes

11 Likes

Nu am știut pe unde să pun altundeva (iar pentru un subiect dedicat parcă prea trivia)… așa că-l țîp p-aici:

2 Likes

@iamntz, un buton de “puke” nu ne pui?


2 Likes
1 Like

16 Likes
7 Likes
9 Likes

I asked the bartender for 6.0 / 0.0 beers. He said he normally didn’t do this but for me he’d make an exception.

2 Likes

4 Likes

Acu multi ani m-am trecut la web development (scripting) pt ca nu aveam rabdare sa stau dupa compilator, o mie de ani pana termina ca sa pot sa testez ceva.
Fast forward … acu stau o mie de ani dupa Docker build
I’m crying on the inside

9 Likes

7 Likes

Personală

1 Like