Proiect app comenzi taxi

  • Tipul Colaborare (freelance/full time/part time);
  • Remote sau on site (București);
    Contact: [email protected]

(„php, c++, java, code igniter și asm”)

Dacă aveam timp mă băgam free, mor de curiozitate cum sunt amestecate limbajele alea - ok, code și igniter știu să le combin.

2 Likes

Initial OP-ul a pus intr-un mixer un alt anunt si template-ul de aici.

Experiența necesară să fie cât mai specifică; o înșiruire de limbaje fără nici o legătură („php, c++, java și asm”) nu este specifică

Mulțumesc pt observația malițios ironică! Am postat sub aceea formă anunțul deoarece nu mă pricep și interfața acestui forum nu este foarte prietenoasă. Caut un programator cu suflet cu care să mă pot sfătuii deoarece până în acest moment din păcate am avut nenorocul să întâlnesc o grămadă de neserioși sau excroci.

Mulțumesc frumos pentru sfat.

Php server side,
C++ pentru lib so,
Java clientul de android,
Asm pentru reverse concurenta :wink: so liburile…

Mulțumesc frumos! Din păcate sunt bâtă în acest domeniu. Sunt un viitor fost taximetrist după această pandemie care nu a avut șansa să găsească un programator serios și cu caracter. Din ambiție speranță și consecvență mă ambiționez să nu renunț în a căuta unul, cum de Crăciun se petrec minuni trag și eu speranțe chiar dacă sunt slabe șansele.

Fără mai multe detalii despre ce anume vrei să faci puţin probabil să te ia cineva în serios…

3 Likes

Păi să găsesc unul sau câțiva programatori cu spirit de echipă care să dorească la început pe bază de voluntariat deoarece momentan nu mai sunt fonduri în bugetul pt programatori ( din cauza multiplelor țepe luate în această acțiune întreprinsă de mine și a impactului cu criza covid) pt repararea unei clone uber pt a putea pune în legătură potențialii clienți solicitatori cu taximetriști independenți. Un sistem gen fostul Clever (actualul Free Now) sau Star taxi sau sisteme similare. Am achiziționat de pe piațza de freelanceri a unui cod care pe măsură ce a fost modificat nu a mai funcționat. Reamintesc că sunt un șofer de taxi nu patron de dispecerat.

1 Like

Nu te supara pe mine, dar sunt slabe sanse ca cineva sa faca voluntariat pentru o aplicatie de taxi :slight_smile:

Dar cine stie, poate gasesti pe aici sau prin alta parte un binevoitor.


No hate, love only :heart:

Voluntariat pentru că și deoarece ce ? Trebuie să fie o glumă.

Din curiozitate, care este suma cheltuita pe multiplele “tepe”?

Dacă facem un parteneriat cu spirit de echipă de ce să fie glumă?
Din întregul unui ipotetic bussines platforma de gestionare a comenzilor este undeva la 30%, mai sunt apoi utilizatorii care trebuie să folosească această soluție, șoferii care este jale și cu ei, multe alte aspecte și detalii.

Pentru mine ca simplu taximetrist aproape 4000€ în trei ani, plus făcutul de râs în fața colegilor pe care cu greu am reușit să-i cooptez să creadă în ideea că putem să scăpăm de sub supremația dispeceratelor și aplicațiilor cu apucături feudale o consider o sumă destul de mare, având în vedere că nu fac parte din acei taximetriști cu ceafă de pork, comportament execrabil și stimulatori de vestita maimuță.

De ce să mă supăr! Dialogăm civilizat și ne exprimăm părerile liber, pt aceasta au murit la revoluție mulți tineri, revoluție care din nefericire a fost preluată prin lovitură militară de serviciile în nici un caz naționale.
Eu vă spun situația în care a ajuns acestă idee și caut soluții ca să evolueze și să depășească acest impas. Să mint și să mă amăgesc cu fonduri nerambursabile pentru care și acolo am cheltuit ceva timp și bani,… altă țeapă și asta!

Ce inseamna asta mai exact? :thinking:

Apucătura feudală?

Atitudiea de stăpâni de sclavi

O sa pun altfel intrebarea: ce probleme au aceste aplicatii de care vorbesti?

Faptul că ați pierdut 4000 de € în 3 ani … e aproape nimic. În primul rând, i-ați pierdut pentru că nu ați găsit programatorii potriviți. Iar dacă îi găseați pe cei potriviți, nu vă ajungeau banii.

1 Like

De aceea încerc să găsesc niște voluntari cu suflet! Fundația SMURD a pornit de la Două ambulanțe și voluntari.