Recomandare app muzica

Inainte foloseam grooveshark, dar l-au inchis si m-am vazut nevoit sa gasesc in alta parte.
Nu as vrea sa tin muzica pe telefon - mp3. Am net peste tot acasa, munca, metrou, 4G…
Momentan folosesc youtube pe PC si am playlist-uri acolo, dar unele formate sunt pentru video (au intro cu dialoguri). Aplicatia de telefon se inchide in momentul cand deschid altceva sau inchid ecranul.
Fiind pe Android, am incercat Google Play, dar nu am reusit sa sincronizez playlist-urile intre PC si mobil, iar acum am vazut ca mi-a sters melodiile din playlist-ul de pe telefon, dupa update la Android 6.0.1.
Am intrat pe siteul zonga.ro, am vrut sa confirm numarul de telefon si…
POST http://www.zonga.ro/abonament?force_page=phone&only_content=true 504 (Gateway Time-out)
iTunes ar fi mai complicat - PC cu Ubuntu, telefon cu Andoid…
Alte idei, sau sfaturi, mai foloseste cineva zonga? Nu vreau radio online, vreau sa-mi aleg singur muzica. Multumesc.

Păi… Spotify :smiley:

Dacă ai abonament plătit, vei putea avea și piese offline și acces pe mobil.

Apple Music s-a lansat de curând și pe Android, nu ai nevoie de iTunes pentru telefon, dar nu vei putea asculta muzica atunci când ești la PC.

1 Like

Acum 4-5 ani l-am incercat ultima data si stiu ca imi trebuia proxy pt SUA sau UK.
Daca zici ca merge ok acum (fara proxy), o sa-l incerc. Mersi.

Poti sa incerci Google Music, 40 lei/luna, acces offline, poti sa iti urci muzica ta in cloud, libraria de muzica nu este imensa insa gasesti tot ce este mainstream.

Mi se pare ca ai trial 30 zile pana sa platesti.

Dacă folosești varianta moca, da, va trebui să intri o dată la două săptămâni pe un proxy. Dar oricum nu vei putea folosi pe mobil…

Varianta plătită (de la 5$/lună) merge fără probleme făra nici un fel de limită.

Salut, Emanuel.

Problema respectiva la Zonga apare din cauza unor call-uri 3rd party obligatorii, care mai dau fail. Mai incearca, te rog.

Daca tot nu reusesti, poti sa-mi trimiti numarul de telefon intr-un mesaj privat.

1 Like

Eu am început cu iTunes și aveam plătit iTunes Match (nu cred că e disponibil în ro). Când am trecut la Android acum 2 ani am încercat să mă mut pe Google Music. Am instalat Google Music Manager pe laptop și mi-a uploadat toată muzica pe cloud.

Am avut ceva probleme cu tag-urile și playlist-urile la început, însă acum sunt relativ ok. Ai grijă că la upload se întâmplă foarte des să încurce tag-urile la piese, și s-ar putea să le ai cu Untitled sau chestii de genul și nu șterse.

N-am plătit niciodată pentru Google Music deși am muzica uploadată la ei. Dacă plătești cred că ai access la toată librăria lor de muzică (un fel de Apple Music). Odată uploadă muzica poți face streaming, dar și să-ți downloadezi muzica pe telefon pentru access online.

Singurul inconvenient la Google Music e că nu au aplicație nativă pentru laptop/calculator - trebuie să ții tot timpul un tab deschis în browser.

2 Likes

in iOS daca deschizi un video in Safari apoi te intorci la home screen ai optiunea sa dai play in background la sunet. Nu exista asa ceva si pe Android? In felul acesta practic nu mai ai nevoie de third-party apps - gasesti albume full HQ cam la orice gen asculti.

1 Like

Daca stai in RO si vrei sa asculti muzica legal, platind pentru ea, dar sa nu folosesti VPN sau proxy, cea mai buna recomandare este Deezer. Apoi Google Music. Apoi Zonga. Lasi vreo cativa km liberi si apoi Apple Music.

2 Likes

Nu mai este Deezer Intro to E-Commerce and PCI Compliance – Part I
Nici nu-mi pasa daca problema a fost de la ING sau Deezer, faptul ca cei de la suport imi cer cardul m-a facut sa renunt la ei.