doh, nu prea sunt eu cu genurile astea de topicuri, dar incerc sa-mi fac curaj sa postez :)))
a fost al doilea meu an (plin) de programare, pot spune ca am invatat destul de multe, imi place, si inca invat pe unde apuc, la munca, acasa, pe drum
Locul de munca:
Am aprofundat .Net / C#, Angular, am reusit sa implementez un sistem de pontaj in aplicatia principala pe care lucram la fostul loc de munca, asta cred ca a fost cea mai notabila dezvoltare a mea, pe langa multe alte mici aplicatii CRUD. In septembrie am schimbat pentru prima data locul de munca si am ajuns sa fac aplicatii web interne in Scala / Angular. In 2017 nu credeam ca o sa pot invata un alt limbaj de programare in afara de php procedural, la fel am patit si acum cand am luat contact cu Scala pentru prima data, dupa C# Spre surprinderea mea, m-am integrat destul de bine (cred eu).
Personal:
Am dezvoltat o aplicatie pentru un prieten, cu ocazia asta am reusit sa invat si cate ceva despre IIS. Am avut cateva idei pe care le-am inceput cu entuziam, dar pe parcurs am inceput sa ma plang de timp si sa ma plictisesc … pe scurt, am renuntat :)) Am inceput acum un nou proiectel pe care sper si incerc sa-l duc la capat, intr-o prima versiune sa-l public cat mai repede, dupa care sa incep sa-l imbunatatesc.
Ce regret… voiam sa incep sa invat pentru certificarile Microsoft Web, dar am renuntat, schimband limbajul. Totusi, incerc sa nu raman in urma cu C# (proiectul de mai sus il dezvolt in c#) si cine stie, pe viitor, poate voi avea macar o incercare. Momentan o certificare Microsoft web mi-ar fi inutila, pentru ca nu exista pentru .Net Core ci pentru MVC care e mult diferit