Sfaturi despre carieră în multimedia & web design

Continuarea discuției de aici

As vrea sa iau parerea ta ca pe una constructiva…dar din ce ai scris incerci sa ma demoralizezi ,no offence dar cu pareri de genul nu ma ajuti deloc. Apreciez oricum ca te-ai obosit sa scrii comentariul.


Am mutat toate discuțiile aici și am pus răspunsul lui @Menace primul, chiar dacă, din punct de vedere cronologic este mai nou decât restul. Ionuț.

Două întrebări, dacă nu te superi. Sunt doar curios.

  1. Permite legislația din România să angajezi o persoană care nu a împlinit 18 ani?
  2. La ce te referi când spui că ai studiat la 2 academii de artă? La 15 ani nu ar trebui să fii la liceu?

Mulțumesc.

1 Like

In caz ca unui posibil client i-se pare relevant.

Stiu ca am mai avut un mic contract cu o firma acum ceva timp,dar nu ca angajat,ideea era ca ei primeau grafica si eu banii .

Si sa iti raspund si la intrebarea a2a, de la 13 la 14 ani am fost la Burnage Academy for Boys Manchester si de la 14 la 15 am fost la Stockport Academy .

Lucrarile de pe Facebook sunt facute de tine de la zero?

Da,rar iau vectoare cand nu am timp.

Si ca sa inteleaga toata lumea,de 2 ani NU stau zi de zi si fac asta,fac asta doar cand am timp si clienti, ca sa nu se inteleaga gresit.

Se poate angaja sub 18 cu acordul parintilor si probabil cu ceva restrictii

1 Like

Fara sa mi-o iei in nume de rau , dar ai prezentat un portofoliu cam slabut , avand in vedere toate calitatile pe care le-ai enumerat…
As fi curios la ce te referi cand spui “web-coding” , deoarece nu am vazut nimic de genul in portofoliul prezentat de tine , precum nu am vazut nici un “magazin online & eCommerce”. De asemenea, as fi curios ce inseamna “informatician” intr-o scoala din Romania ( nu vad ce face atat de impresionant ).
Felicitari pentru studiile efectuate de tine , dar : “Da,rar iau vectoare cand nu am timp.” , asta nu imi suna tocmai a profesionalism. Nu inteleg de unde aceasta lipsa de timp , avand in vedere ca adineauri spuneai : “Grafica și web coding-ul pentru mine nu sunt o muncă, nu este un chin sau o activitate plictisitoare, lucrez cu plăcere, amănunt care este necesar în începerea oricărui proiect.”.
In opinia mea , ori faci o treaba de calitate ( calumea ) de la 0 , ori nu o mai faci !

Succes ! :slight_smile:

1 Like

Menace este numele tau sau un pseudonim ?
menace = a person or thing that is likely to cause harm

3 Likes

Mamă, cât de cârcotași sunteți. :))))))

1 Like

As vrea sa iau parerea ta ca pe una constructiva…dar din ce ai scris incerci sa ma demoralizezi ,no offence dar cu pareri de genul nu ma ajuti deloc. Apreciez oricum ca te-ai obosit sa scrii comentariul.

Menace in engleza practic inseamna amenintare dar nu are legatura cu asta, este o porecla pe care o am de la 9-10 ani .

Asta e Romania Bogdan, nu am pretentia ca cineva de pe aici sa ma ajute in asta sau sa ma sustina.In afara de Ionut,managerul website ului cu care am discutat,restul pentru mine nu inseamna nimic cat timp nu au o parere constructiva .

1 Like

@Menace eu spun că feedback-ul primit a fost constructiv.

Referitor la nume: ți-am zis și eu același lucru. Mai devreme sau mai târziu vei renunța la acest nume tocmai pentru că vei avea de pierdut de pe urma lui (chiar și fără să-ți dai seama). În plus, a explica fiecăruia că e o poreclă de când aveai 10 ani este… uhm… copilăros? :slight_smile:

Poate site-ul ăsta te va ajuta să îți dai seama că numele contează un pic mai mult :slight_smile: http://www.expertreviews.co.uk/networks/7943/10-worst-website-names-penisland-and-many-more

1 Like

Nu ai cum să-l convingi de asta acum, așa este generația lor. Lucrez cu un puști care, la fel, insistă cu porecla. Foarte talentat, de altfel, dar râzgâiat și fix așa cum ți-ai închipui că este un copil de 19-20 de ani. Îți dai seama că @Menace e mai rău, tocmai pentru că e mai mic, nu? :smiley: Și nu o spun cu răutate, ba chiar cred că este lăudabil că la 15 ani nu mănâncă semințe în fața blocului și e pasionat de ce prezenta în primul post.

@Menace, folosește porecla în continuare, dar numai dacă ești 100% sigur că atunci când intri într-o cameră ești cel mai meseriaș de acolo în domeniul tău. Altfel renunță. :slight_smile:

2 Likes

Poate ne vom intalni si vei vedea cum sunt la un meeting :slight_smile: .

Nu am incercat sa te descurajez nici un moment , dar avand in vedere ca ti-ai prezentat anumite calitati cu care ai iesit in fata pentru a-ti etala cunostintele , mi s-ar fi parut logic sa demonstrezi cumva ca nu sunt doar vorbe.
Asa ma pot mandri si eu ca am Mercedes , dar umblu cu Dacia din spirit patriotic.

Tot ce am spus , a fost doar ca ai prezentat un portofoliu slabut.

Unele dintre cele mai importante concluzii la care ajung (aproape*) toţi care fac parte dintr-o comunitate (de orice natură) şi care întră în categoria lucrurilor care vin cu experienţa ar fi că

  1. limbajul scris este mult mai sărac şi lipsit de meta-date, în raport cu cel verbal:
  • aceste lipsuri creează impresii premature, care degenerează uşor în confuzii/conflicte de proporţii, care - paradoxal - pornesc de la intenţii cu totul neprihănite
  • soluţia? nu sunt prea multe… în marea parte a cazurilor trebuie pur şi simplu să te consolezi cu faptul că nu-ţi este posibil - doar pe baza celor scrise - să intuieşti din start încărcătura emoţională din spate… apoi să porneşti (pe cât se poate) de la premiza unei intenţii bune, şi să tragi concluzii doar treptat pe măsură ce evoluează/involuează discuţia
  1. lucrurile nu trebuie luate (aproape*) niciodată personal, din simplu motiv că există o infinitate de meta-motive pentru care exprimarea unuia nu a fost cea mai armonioasă, precum:
  • nu toţi au darul unei exprimări alese, ceea nu ce cred că este o surpriză în domeniul nostru, unde specificul muncii nu implică foarte multă comunicare şi implicit - ca orice lucru care nu este practicat continuu - retrogradează în liga “carenţe”
  • cu toţii suntem ocupaţi şi depunem un efort să dedicăm timp topic-urilor de pe forum, iar lipsa de timp deseori conduce la răspusuri negândite până la capăt, dar care totuşi conţin esenţialul
  • pur şi simplu o zi proastă… ceea ce mă încumet să cred că nu este o raritate în câmpul muncii
  • soluţia? încercat, pe cât se poate, a lua toate criticile dintr-o perspectivă constructivă, în primul rând datorită faptului că tu ai avea cel mai mult de câştigat acceptând-o (indiferent care au fost motivele/intențiile din spatele criticii, bune sau rele)

* aspect privit printr-un spirit orientat către-o gândire pozitivă :sunny:

2 Likes

Dar nu doar “amenintare”. Uite si o dovada:
_Sursa: http://www.dictionary.com/browse/menace_

noun

  1. something that threatens to cause evil, harm, injury, etc.; a threat:
    Air pollution is a menace to health.
  1. a person whose actions, attitudes, or ideas are considered dangerous or harmful:
    When he gets behind the wheel of a car, he’s a real menace.
  2. an extremely annoying person.

verb (used with object), menaced, menacing.

  1. to utter or direct a threat against; threaten.
  1. to serve as a probable threat to; imperil.
    verb (used without object), menaced, menacing.
  2. to express or serve as a threat.

Si eu mi-am schimbat username-ul deoarece nu ma “reflecta” asa cum vroiam si nu este nici o rusine in asta. Nu incercam sa te descurajam, ci incercam sa te ajutam.

Ma simt cu musca pe caciula.

Esential care, fara context poate fi inteles chiar si ca fix opusul a ce s-a dorit.

1 Like

Fara alte comentarii : https://www.youtube.com/watch?v=XrMCRkTRmiY fara sa caut in dex uri… imi formez automat o parere despre cuvantul Manache…

2 Likes