Sfaturi despre carieră în multimedia & web design

Ca veni vorba de youtube, tu ti-ai cautat numele pe google? Aparent, ai concurenta. Nu e fix acelasi nume, dar se pronunta si scrie cel putin asemanator… Doar ca al lui nu poate fi confundat cu un cuvant din dictionar, iar cand lumea cauta mennace pe google nu gaseste link-uri spre dictionare online…

1 Like

Hai ca deja sunteti rai cu omul, bine ca nu v-ati luat de el ca are ochelari sau ca are cosuri, ca sa ma simt exact ca in scoala generala :slight_smile:

PS. N-am avut nici cosuri si nici ochelari.

3 Likes

Nu imi bat capul :stuck_out_tongue: trebuie sa te doara-n p*la de parerea oamenilor ,e normal sa fie asa cat timp suntem in acelasi domeniu, concurenta , nu ?

In afara de Ionut,niciunul nu a avut o parere de care sa imi pese catusi de putin .

Postezi pe un forum , fara sa iti pese de parerea nimanui … da , e logic !
E ciudat si faptul ca privesti lucrurile cu o viziune paranoica. O comunitate ( precum aceasta ) e facuta pentru a aduna cat mai multe persoane pasionate de acelasi lucru ( pentru a se ajuta intre ei , nu pentru a fi gelosi unii pe altii ).

Pacat de atitudinea ta , ai grija sa nu ajungi si tu unul dintre cei care : “se nasc talent si mor sperante”.

P.S : vezi sa nu te doara prea tare , sa ai nevoie de investigari medicale :stuck_out_tongue:

1 Like

Nu, incercam sa-ti explicam chestii pe care credem ca nu le intelegi. Aparent, nu ne prea iese, din moment de ce te [quote=“Menace, post:24, topic:3256”]
doara-n p*la de parerea oamenilor
[/quote]

Eu iti urez noroc si, in incheiere (daca nu mai apare alt motiv sa continuam discutia), iti dau un sfat din experienta mea ce-i drept limitata: Unele opinii e bine sa le ignori, altele e bine sa iei de bune. Aici e trucul: Nu se stie care sunt bune si care nu, insa daca vrei sa ai succes, incearca sa te inconjori de oameni de succes si daca ii rogi frumos, unii iti vor atrage atentia cand gresesti, altii iti vor da sfaturi. Si, din nou, doar unele din sfaturile alea sunt bune. Numai ca tu nu stii care. Gandeste-te la asta.

Oh, si o paralela, ca sa ma asigur ca intelegi ce vreau sa spun:
Gandeste-te ca tu si alti 100 oameni mergeti pe acelasi drum, incetul cu incetul, ca e aglomeratie. Daca o iei pe aratura, sacrifici odihna, energie si poate si incaltamintea, dar iti permite sa ajungi mai inainte decat ai fi ajuns normal. Nu poti merge tot drumul pe aratura, ci doar portiuni relativ mici de drum. Tot mergand pe aratura poti sa ajungi pe alt drum, ori sa te inpotmolesti, asa ca trebuie sa incerci sa intelegi cand e bine sa mergi pe aratura. Oamenii, ori carcotasi ori chiar dorind sa te ajute (fie din mila, fie fiindca le amintesti de ei sau altcineva, fie ca iti apreciaza efortul, fie ca doar vor sa ajute) vor veni cu opiniile lor. Din locul de unde se uita ei, lucrurile par altfel.

Toata chestia este ca poti vedea cu atat mai departe cu cat ai muncit mai mult si stii mai multe despre zona in care esti si ce trebuie sa faci. Lafel, diferite persoane au gasit sau facut diferite unelte care-i ajuta sa inteleaga anumite aspecte ale mediului inconjurator, doar ca ele functioneaza bine doar in anumite zone si nu iti pot da acele obiecte, dar te pot ajuta sa faci si tu rost de ele.

Ce ramane este doar sa-ti incerci norocul cu ce consideri ca merita.

De fapt, pacat de potential, ca atitudinea dovedita de respectivul comentariu nu valoreaza doi lei, ba chiar o sa-l coste. Si lumea se mai intreba de ce @flavius avea modul de exprimare pe care il avea.

Intr-un anime am intalnit conceptul oii negre necesare. Cu o analogie cu furnici. (In anime, asa se eplica cum un tip lenes a ajuns din Rangers in Special Forces.) Inlocuieste lazy cu ceva negativ si ai gasit reteta succesului… sau de ce fiecare clasa de la scoala (si facultate) are cate o oaie neagra.

• Did you knew? If a colony of ants gets rid of the laziest one another one will just start being lazy instead.
  • So lazy people are necesary?
  • I don’t know, but when my CO was yelling at me, I told him about that, and…
  • You were transferred to the Special Forces Group.
    […]
    I’ve got a lot of respect for someone who can play the slacker among a bunch of worker ants. 07

O sa las aici video-ul, cu putin back-story (ca sa intelegeti mai bine cum era situatia, daca va intereseaza).

Daca nici asa nu intelegi nimic, degeaba ne mai chinuim sa-ti explicam…

Suntem într-o piață ce duce lipsă de forța de muncă. Concurența e doar în capul tău. În plus, este o piață uriașa, în care pur și simplu nu se simte un om în plus sau în minus. Sau zece. Sau o mie.

Chiar dacă nu îi cunosc personal pe utilizatorii DevForum pot băga mâna în foc că niciunul nu îți dă sfaturi frecându-și mâinile de bucurie și râzând diabolic pentru că te-au îndrumat greșit…

Ți-am zis și în privat, eu cel puțin nu prea am avut oameni în jurul meu care să mă ghideze, care să-mi spună ce fac greșit. Voi, puștii din ziua de azi, aveți un noroc incredibil din acest punct de vedere și, în loc să profitați, o dați în teorii conspiraționiste.

2 Likes

Vezi ca astia de la Auburn fura de la tine…

8 Likes

Bucata de sub an reprezintă o minge de fotbal american. Sunt 2 șireturi și o dungă albă. Aveți aici o poză ca să vă faceți o idee.

La Auburn are sens prezența mingii pe logo, dar la campionatul de CS:GO care o fi rostul?

3 Likes

Păi atunci îți sugerez să continui discuția pe privat, doar cu Ionuț :). Se închide.

8 Likes