Posibil o să am nevoie de un SMS gateway bun și am mai mai multe opțiuni, mă interesează cine ce folosește.
Twilio e mult prea scump pentru clienți din RO.
Acum catva ani foloseam modemurile inteligente de la Wavecom. Eu am lucrat cu acesta. Ceva foarte adevarat la ele e ca au un sistem de operare propriu care iti permite sa rulezi aplicatii facute in C si care manevreaza prin comenzi AT tot dispozitivul. Este exact ceea ce iti trebuie pentru o dezvoltare custom de acest fel si nu numai, daca doresti acest lucru.
MA intereseaza si pe mine subiectul. Si as dori sa cer ceva detalii
CAnd folosesti un smsGateway de la cineva gen sendsms/mobilpay/etc. toate mesajele sun trimise de pe un numar comun gen 1414 ? am vazut ca sunt si optiuni unde se poate schimba originatorul gen sms-urile primite de la emag une originatorul e chiar string-ul “eMAG”.
DAca folosesti un modem sau ceva genul wavecom ce viteze maxime de transmisie poti sa atingi ? este rezonabil 1 sms la 2 secunde ?
Am intrebat la sursa si am primit urmatoarele informatii:
Daca nu ai un sender inregistrat gen eMAG.ro se trimite cu un numar scurt de forma 17xx/18xx/37xx. Senderul se poate inregistra in baza unei preautorizari si a unui fee pentru fiecare operator dupa cum urmeaza:
Telekom: 10 eur
Vodafone: 50 eur
Digi : 70 euro
Orange: 250 eur
Preturile sunt fara TVA. Nu este obligatoriu sa-l inregistrezi in toti operatorii dar e recomandat. Tarifele sunt percepute de operatori. Aceasta operatiune se poate face doar prin parteneri, nu direct la operator si trebuie semnate niste documente.
Pentru cine doreste o solutie de trimitere/primire sms ne puteti contacta pe websms.ro
Se poate configura in functie de necesitatile clientului. API, agenda telefonica, programare trimitere, etc.
Features rich (inclusiv 2way), APIs, multiple API keys, documentatie tehnica tăticească, support 24/7, white label resell, etc. Au destule integrari cu 3rd party automation, gen Zapier. Din cate stiu, lucreaza sa ajunga si in Flow/ Power Apps.
Macar s-aruncati un ochi pe site si sa cititi.
Poate avem si o prezentare mai detaliata de la owner. ping @ owner.