SMS gateway România

Alexandru, multumim pentru recomandare.

Intr-adevar, la www.smslink.ro avem solutii complete SMS atat pentru campanii SMS cat si pentru automatizari SMS precum API HTTP, SOAP, JSON, BULK, integrare Zapier, integrare RapidAPI, module pentru Magento 1 si 2, PrestaShop, OpenCart (toate versiunile) si WooCommerce, integrari cu Blugento, Gomag, FamShop, Shopify, solutie Mail to SMS, integrare SelfAWB si multe altele. Avem serviciu integrat de portabilitate, actualizat in timp real.

Suntem unul dintre furnizorii principali de servicii SMS din Romania cu un trafic de peste 15 milioane de SMS-uri lunar si peste 12 ani de experienta in servicii SMS.

SMS-urile se transmit cu numar scurt sau eticheta personalizata, conform reglementarilor ANCOM.

@Alexandru_Harabagiu, incepand de astazi completam integrarile SMSLink cu Zapier si RapidAPI cu integrarea SMSLink cu platforma Integromat. Peste 2000 de aplicatii precum Salesforce, Microsoft SQL Server, Infusionsoft, Slack samd., pot fi integrate cu SMSLink prin Zapier, RapidAPI sau Integromat.

Wow, super tare. Am vazut si postul cu plugins pentru ecommerce. Felicitari pentru viteza cu care livrati.

1 Like

@Alexandru_Harabagiu am lansat si connectorul SMSLink pentru Microsoft Power Automate (Microsoft Flow), care poate fi utilizat din Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps. Integrarile cu Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV, Office 365, SQL Server, Sharepoint, Forms si multe alte aplicatii se fac acum din cateva click-uri. :slight_smile:

Detalii pe https://www.smslink.ro/microsoft-power-automate/

2 Likes

Salut, am parcurs toate mesajele, si am decis sa incerc smslink, dar pur si simplu nu am putut sa trec de atat de mult text. Foarte mult si foarte mic. Am reusit intr-un sfarsit sa imi creez cont, dar nu am gasit niciunde un exemplu pentru integrare cu NodeJS. M-am lasat pagubas… Am gasit o platforma noua, Telnyx, vedem ce promite. Si da, pentru cei de la https://websms.ro/, cum sa am incredere intr-o pagina cu un text in mijloc, si atat?! :slight_smile:

Ai vreo afiliere cu telnyx?

Nope, I-am gasit pe Twitter cand cautam despre eroarea de la Twilio - 30008, eroare neidentificata ce se pare ca e de la problema conectarii retelelor GSM. Am incercat Telnyx dar se pare ca nici asta nu pare prea reliable, am trimis SMS din dashboard-ul lor acum 10 minute si inca nu a ajuns… Acum testez Nexmo. Keep u posted :smiley:

Cool!

Am întrebat deoarece comportamentul tău fu un pic… ciudat. De obicei când cineva comentează la 2 minute după înregistrare ȘI recomandă un produs este cam spam :slight_smile:

Da, ai dreptate, mi-am dat seama dupa. Doar ca pur si simplu imi pierd rabdarea cand website-uri precare in calitate imi mananca timpul pe banda, si trebuie sa consum minute in sir doar pentru ca nu au facut un audit de UX. Si aici ma refer la unul gratis, cel mai simplu posibil - cel de la google - din care ar afla ca nu e indicat sa folosesti text de culoare alba peste fotografii cu zone de alb… sau sa imi pun ochelarii ca sa le pot citi contentul.

Avem cea mai avansata platforma SMS din Romania, si este normal sa avem descrieri complexe pentru serviciile SMS. Aditional, daca intampinati dificultati suntem singura platforma SMS cu support prin e-mail si telefon 24/7/365. Deci asteptam intrebarile si nelamuririle dvs.

Despre exemplul NodeJS, lucurile sunt simple, integrarea se face printr-un request lansat din NodeJS, de forma de mai jos (exemplul de mai jos este prin unirest, dar puteti utiliza librariile https, request sau axios, in loc de unirest):

var unirest = require("unirest");

var req = unirest("GET", "https://secure.smslink.ro/sms/gateway/communicate/index.php");

req.query({
	"to": "07xyzzzzzz",
	"message": "test",
	"connection_id": "Connection ID",
	"password": "Password"
});

req.headers({	
	"useQueryString": true
});

req.end(function (res) {
	if (res.error) throw new Error(res.error);

	console.log(res.body);
});

Pentru orice informatii ne gasiti pe [email protected] sau telefonic. :slight_smile:

3 Likes

Salut Alexandru si multumesc pentru raspuns. Banuiesc ca faci parte din echipa SMSLink. Foarte pe scurt, si te rog nu imi lua opinia in nume de rau: aveti atat de multa informatie pe website-ul vostru incat e foarte posibil sa nu fiu nici primul nici ultimul client potential care nu va reusi sa incheie un abonament (contract) cu voi. Si acest lucru se datoreaza lipsei UX si Content Management. Sunt atat de multe informatii, atat de multe optiuni cu meniuri foarte complexe incat nu am putut sa le diger. Mai rau e ca typeface-ul e obsolit si are un font-size foarte mic, incat e greu sa urmaresc textul. Si cum ziceam mai sus, niciodata sa nu puneti text alb pe imagine de fundal ce contine alb. Poate ca oferiti servicii SMS de calitate, dar daca nu voi putea ajunge la ele mi-e teama ca nu o sa le folosesc. Plus ca de obicei am senzatia ca daca un website nu e de calitate (nu respecta standardele din domeniu), atunci si serviciile oferite ar putea avea calitate indoielnica.

Revenind la subiect ca sa nu plictisesc, o sa incerc si script-ul furnizat (inca odata multumesc), si doi, am testat Nexmo si e “so far so good”. Keep u posted.

1 Like

Am uitat sa specific de la inceput: am un web app ce trebuie sa trimita sms-uri de confirmare pentru programari medicale, am inceput cu Twilio dar tot primesc eroarea 30008, asa ca trebuie sa gasesc alt provider de SMS services.

Feedback-ul dvs. este important pentru noi, si ne straduim in permanenta sa imbunatatim lucrurile. :slight_smile:

Cat despre calitatea serviciilor SMSLink, suntem unul dintre principalii furnizori de servicii SMS din Romania, cu peste 12 milioane de SMS-uri transmise lunar, 11+ ani de experienta in servicii SMS si cu un portofoliu de peste 1200 clienti corporate si IMM, inclusiv institutii bancare dintre primele 3 din Romania.

Pentru support tehnic concret pe integrarea de care aveti nevoie va rog sa ne transmiteti un e-mail pe [email protected] si va ajutam cu solutia potrivita imediat.

2 Likes

Salut Alexandru, am retinut adresa voastra. In functie de alegerea clientului, revin cu un email catre voi.
Multumesc.

1 Like

Am interactionat cu urmatorii:

smslink - am folosit doar pentru trimitere SMS pentru activari foarte mici (< 1000 sms / luna). cost maricel la volumele astea, cam 0,05

netsun - greu sa obtii un contract cu ei, acum ceva ani aveau probleme cu RDS, le rezolvasera intr-un final. am folosit pentru 2way, aveau cele mai bune costuri, aproape de 0,02ish la volume mari (> 200k MO + 200k MT sms / luna)

smso - i-am gasit relativ recent (si domeniul il au de vreo 2 ani, nu stiu daca s-au rebranduit atunci sau atunci s-au lansat). costuri OK, raspund putin cam greu. nu am apucat sa ii folosesc pentru ca aveam nevoie repede de un nr scurt 2way si pana au raspuns luasem din alta parte. la vreo 2 saptamani dupa ce mi-am facut cont la ei au trimis un mail ca au avut niste probleme.

mediasat - nu gasesti informatii pe site-ul lor despre 2way, dar daca ii suni se rezolva foarte repede. costuri OK.

netopia - pe langa platile prin sms, acum 10+ ani aveau si MT.

Legat de API-urile pe care le pun la dispozitie: majoritatea sunt destul de simple, adica doar un request [GET / POST]. La mediasat mi-a placut ca fac ei push pentru MO spre un URL pe care li-l dai pe mail [ar fi un plus sa il poti seta direct din contul de client]; la netsun trebuie sa faci request catre ei ca sa primesti SMS-urile noi.

MO - mesaj care pleaca de la utilizator / mobile originated / pleaca de pe un dispozitiv mobil
MT - mesaj care pleaca spre utilizator / mobile terminated / ajunge pe dispozitiv mobil

@sorin19 multumim pentru recomandare! Serviciul SMS bidirectional (2-Way SMS) este disponibil si la www.smslink.ro, setupul putand fi realizat in cateva minute iar pentru SMS-urile MO (primite de la utilizatorii de telefonie mobila) se face push catre URL-ul tau, pe care il poti configura din contul de utilizator. Pentru detalii asteptam e-mail pe [email protected].

Bun de stiut :).

N-am folosit serviciul 2way al smslink.
Ne-am mai conversat prin email dar nu am folosit serviciile voastre pentru campanii mari. Cred ca am dat peste voi printr-o recomandare a unei cunostine comune - posibil sa gresesc, ca au trecut 5+ ani de atunci.

Frumoasa initiativa de a fi prezenti aici si pentru integrarile pe care le puneti la dispozitie! :+1:

Poate un design mai de 2018+ si o structurare mai buna a informatiilor in site ar fi o idee mai buna. Voi stiti cel mai bine - if it ain’t broken don’t fix it, mai ales ca nu-mi imaginez prea simplu procesul de restructurare a site-ului.

2 Likes

Salutare, revin cu decizia finala ce am luat-o in cazul meu - un proiect de trimitere sms pentru domeniul medical. Am ales in final sa lucrez cu smslink, pentru ca desi website-ul e foarte greu navigabil, sunt si avantaje:

  • 100% reliable, toate sms-urile trimise au fost si primite (au fost probleme cu celelalte servicii);
  • pretul pe sms e cel mai mic intre Twilio, Nexmo si Telnyx;
  • suport tehnic foarte rapid si foarte clar.

Asadar recomand smslink, si ar fi super daca ar face un UX/UI content udpate :slight_smile:

7 Likes

@electronrecord Multumim pentru feedback! :slight_smile:

1 Like

Messagebird sunt foarte reliable, poti aloca numere cu sms si/sau voicemail. Tarife foarte bune, platesti doar outbound, nu si daca iti raspunde. Ajungi la jumate cat ai avea costuri cu Twilio de ex.

2 Likes