Oh, ca baza am site-uri gen facebook (albastru) si youtube (rosu), insa in viitorul (nu stiu cat de) apropiat, prevad ca site-urile vor deveni monocrome.
Deasemenea, cand spun asta ma mai bazez si pe un posibil viitor startup al meu pe care il am inca in faza de “how the heck do I make something like that?” (initial, afisajul va fi monocrom; deasemenea, intai am facultatea de terminat). Si chiar si fara a tine cont de ideea mea de startup, odata ce tehnologiile VR devin mai performante, dupa cum stiti, lucrurile flashy deranjeaza si uneori sunt greu de deosebit de realitate, cand ai un VR set on, asa ca este foarte probabil ca acest lucru sa rezulte intr-o miscare pentru internetul monocrom.
Eventual, avand un “monocrome mode” in web-browser-ul incorporat in sistemul de operare. In situatia data, multe culori ar fi deranjante, mai ales cand mergi pe strada, sau chestii de genul. Iar pe langa asta, browserul respectiv probabil va avea doua alte setari: user-modifyable body-background-transparency si *-background-transparency, eventual ajutat(a) de o proprietate css4 pentru a seta daca prezenta culorii respective este impetuos necesara pentru zilibilitatea textului (tinand cont de elemente ce este posibil sa fie plasate in background-ul elementului din fata).
Deasemenea, probabil z-index negativ va duce la ascunderea completa a acelui layer, pentru a evita cazurile in care parti din pagina sunt impinse de css in background pentru a le ascunde sub background-ul layerului curent, dar nu sunt ascunse din cauza ca background-ul poate fi facut complet, partial transparent, ori opac.
Ce parere aveti? Deasemenea, voi ce predictii aveti pentru Web 3.0, din punctul de vedere al UI-ului si nu numai?** Deasemenea, sunt destul de obosit, asa ca imi cer scuze de eventualele greseli efectuate.
Nota catre admin: I made my point here. Feel free to move or delete this as you will. But please do NOT edit the content of this message/post.