Cum sa te prezinti ca .NET Addicted developer

(George Zac) #1

Daca vrei sa devii cunoscut pe LinkedIn sau alte retele ca un infocat .NET Addicted developer, ce anume ar trebui sa postezi? - nu ma refer la a scrie articole si a le posta pe i.e. Linkedin content, ci la a crea mini-aplicatii interesante, un fel de demo-uri sau proof-of-concept, si a le hosta undeva cu scurta prezentare (screenshots, demo’s link) intr-un LinkedIn post, etc.
Cum ati proceda?

Merci…

0 Likes

(Horia Coman) #2

Asta pare ca un XY Problem. Ce anume încerci să realizezi prezentandu-te ca un .NET Addicted developer?

1 Like

(cosmos) #3

Engage with community :slight_smile:

  • Github repo. Poti folosi Github pages pt demp-ori
  • Blog unde postezi.
  • Twitter si urmărește persoanele din acel domeniu. Începe cu el. Daca ai ceva de zis la un tweet, curaj. :slight_smile:
  • Sa zic ca te-am găsit pe Linkedin. Ți-aș sugera sa mai adaugi detalii la profil și sa renunti la poza cu floare. Pune o poza cu tine. Lumea sa te recunoască.
  • Du-te pe la meetup-uri, conferințe. Daca simți ca te mănâncă limba sa zici ceva, do it. La meetup-uri, fiind ca sunt mai mici, se mai cauta speak-eri. Daca ai ceva de prezentat, la fel, do it.
  • Ajuta comunitatea. Daca nu ai făcut-o pana acum, răspunde la întrebări pe StackOverflow. Vezi Jon Skeet, BalusC(Java dar nu conteaza) etc.

Si bineînțeles, contribuie la proiecte open source.


4 Likes

(George Calianu) #4

Eu vad un posibil raspuns chiar in intrebare. Daca timpul iti permite, realizeaza si publica ceva proiecte open care ti se par interesante. Githib e un loc bun pentru asta. Lansarile le anunti pe Twitter, Linkedin, forumuri, etc. Mai mult, facand acest lucru vei avea si un barometru real al valorii ideii/realizarii tale bazat pe opinia comunitatii.

0 Likes

(Adrian) #5

GitHub, un blog, ceva filme pe youtube, share pe platforme gen twitter, facebook, linkedin, reddit.
Eu am avut succes si cu hacker news. Chiar recent m-am ales pe GitHub cu o steluta pe proiectul NRG de la RickMuller: http://www.cs.sandia.gov/non-conventionalcomputing/rick-muller.html A aflat de el din cate pot sa-mi dau seama, pornind de la hacker news.

In momentul in care ‘afla de tine’ unul dintre aia care-s experti, poate sa aiba loc un fenomen de ‘avalansa’. De proiectul meu despre ray tracing au aflat multi pentru ca unul de la Nvidia Research mi-a dat retweet.

2 Likes