Cum sa te prezinti ca .NET Addicted developer

Daca vrei sa devii cunoscut pe LinkedIn sau alte retele ca un infocat .NET Addicted developer, ce anume ar trebui sa postezi? - nu ma refer la a scrie articole si a le posta pe i.e. Linkedin content, ci la a crea mini-aplicatii interesante, un fel de demo-uri sau proof-of-concept, si a le hosta undeva cu scurta prezentare (screenshots, demo’s link) intr-un LinkedIn post, etc.
Cum ati proceda?

Merci…

Asta pare ca un XY Problem. Ce anume încerci să realizezi prezentandu-te ca un .NET Addicted developer?

1 Like

Engage with community :slight_smile:

  • Github repo. Poti folosi Github pages pt demp-ori
  • Blog unde postezi.
  • Twitter si urmărește persoanele din acel domeniu. Începe cu el. Daca ai ceva de zis la un tweet, curaj. :slight_smile:
  • Sa zic ca te-am găsit pe Linkedin. Ți-aș sugera sa mai adaugi detalii la profil și sa renunti la poza cu floare. Pune o poza cu tine. Lumea sa te recunoască.
  • Du-te pe la meetup-uri, conferințe. Daca simți ca te mănâncă limba sa zici ceva, do it. La meetup-uri, fiind ca sunt mai mici, se mai cauta speak-eri. Daca ai ceva de prezentat, la fel, do it.
  • Ajuta comunitatea. Daca nu ai făcut-o pana acum, răspunde la întrebări pe StackOverflow. Vezi Jon Skeet, BalusC(Java dar nu conteaza) etc.

Si bineînțeles, contribuie la proiecte open source.


4 Likes

Eu vad un posibil raspuns chiar in intrebare. Daca timpul iti permite, realizeaza si publica ceva proiecte open care ti se par interesante. Githib e un loc bun pentru asta. Lansarile le anunti pe Twitter, Linkedin, forumuri, etc. Mai mult, facand acest lucru vei avea si un barometru real al valorii ideii/realizarii tale bazat pe opinia comunitatii.

GitHub, un blog, ceva filme pe youtube, share pe platforme gen twitter, facebook, linkedin, reddit.
Eu am avut succes si cu hacker news. Chiar recent m-am ales pe GitHub cu o steluta pe proiectul NRG de la RickMuller: http://www.cs.sandia.gov/non-conventionalcomputing/rick-muller.html A aflat de el din cate pot sa-mi dau seama, pornind de la hacker news.

In momentul in care ‘afla de tine’ unul dintre aia care-s experti, poate sa aiba loc un fenomen de ‘avalansa’. De proiectul meu despre ray tracing au aflat multi pentru ca unul de la Nvidia Research mi-a dat retweet.

3 Likes