Semnificația verbului „a face” - pentru offtopic

Continuarea discuției de aici


Cum se schimba ? Ca nu mi-e clar.

Si eu inteleg ca se poate copia, dar fii macar onest in chestia asta. Ca altfel nu intelege lumea ce doresti.


Update: Pentru ca au fost neclaritati generate de postarea mea originala, revin cu detalii. Primul paragraf era o intrebare pentru @kilogrammer, al doilea paragraf era o afirrmatie generala.

Nu sunt onest, ai dreptate. Nu doresc nimic man. Cred ca n-ai inteles nimic din ce-am scris. Dar poate nu e vina ta, e a mea, ca am scris.

Sorry, dar nu m-am referit la tine. Ma refeream la postul de dinainte si la persoana care spunea ca vrea sa faca, dar alta era intentia.

1 Like

Deci cum? I’m completely discombobulated.

Deci cum ce?

In postul trecut, pentru tine era o singura intrebare : “Cum se schimba?”.

In rest, spuneam ca inteleg ca se copiaza la facultate (e o realitate pe care nu am de gand sa o contrazic, si nici sa o schimb), dar chiar daca copiezi (si nu e vorba despre tiine, ci la modul general) trebuie sa iti asumi asta.

P.S. Pana acum nu am atacat pe nimeni pe acest forum si nu vad de ce as face-o in continuare.

Deja suntem off-topic rau. Cred ca putem sterge ultimele posturi.

Cand am vazut “Nu sunt onest, ai dreptate. Nu doresc nimic man” - am crezut ca am fost inteles gresit si intr-un anume mod raspunzi ca si cum iti spuneam acel lucru tie. Ma bucur ca ne-am lamurit.

Stergem, de ce sa nu stergem, daca putem :slightly_smiling:

Daca ma crezi sau nu, eu nu m-am lamurit. Deci nu mi te adresai mie, dar m-ai citat!? E OK si asa, fara nici un sarcasm.
I have no idea wtf is going on really :slight_smile: peace!

Concret, despre ce vorbim?
Daca e sa judecam pe altii atat de repede, ce inseamna “uscatura” ? Cel care a postat acel mesaj pe forum pentru tema de la scoala e o uscatura de om?

Pe doctorii aia care au facut facultate “pe bune” acum zeci de ani, cand sistemul era “drastic” (stim asta teoretic, din povesti, nu statistic) dar acum intra in politica sau/si iau spaga la greu, cum ii cataloghezi?
De cand studiile/gradele/diplomele === caracter ?

A fi o “uscatura” de om, inseamna mai mult de faptul ca ai copiat in facultate sau nu. E o discutie copilareasca/tipic forumista sau ipocrita. Si n-are legatura cu faptul ca unii poate chiar nu au copiat sau inspirat deloc in viata lor de scolar/student, cinste lor.

Sorry man, am citit fraza asta de zece ori:

si nu am reusit sa mi-o inchipui ca fiind o afirmatie generala care nu mi se adreseaza. Dar daca tu zici ca asa e, asa o fi! Oricum ar fi, nu conteaza prea mult.

[quote=“kilogrammer, post:20, topic:2494”]

si nu am reusit sa mi-o inchipui ca fiind o afirmatie generala care nu mi se adreseaza. Dar daca tu zici ca asa e, asa o fi! Oricum ar fi, nu conteaza prea mult.
[/quote]Cred ca s-a referit ca simplul act de a invata presupune a copia informatii existente, ori reorganizarea informatiilor avute intr-o alta forma decat cea initiala. TL;DR: nu se referea strict/doar la a copia la examene &such.

@Cristi09 Daca este sa fim politically correct, in loc de uscatura ar trebui sa fie ceva mai… slab(?), gen om dornic de a trece de examene. Referitor la decizia de a face sau a a-mi face cineva Asta depinde si de cum au crescut (familie, scoala, anturaj, pe unde au navigat pe internet, etc.)

Related:

Ideea topicului e o întrebare, nu o afirmație, iar tu bagi bețe-n roate fără sens.

Nu asta era intenția mea. Ai tendința de multe ori sa fii arogant.
Daca nu a fost cazul aici, greșeala mea.
De altfel ai inceput inca un flame aiurea, comentarii intre timp sterse de moderator.

Meh…

Sunt convinsa ca @flavius si @kilogrammer s-ar intelege foarte bine daca ar iesi de vreo doua ori la bere impreuna, pentru ca ar invata asperitatile lumbajului celuilalt si nu le-ar mai interpreta ad literam cum se intampla inevitabil pe forum.

De unde sunteti, poate facem asta posibil.

3 Likes

Eu cred ca ne-am intelege ca fratii, ba chiar am manca din aceeasi farfurie. Nu sunt sarcastic, ia-o fix ca pe ceea ce am scris.

sa inteleg ca asta e un thread offtopic la un thread offtopic? jesus christ guys…

3 Likes

Ai grija, sa nu trebuiasca sa pornim din raspunsul tau un nou thread off-topic :slight_smile: … E un fel de “loc de scuipat!” Face bine la psihic.

Mai bine asta decat sa se lase cu timeout si bannari, parerea mea.

Când am șters discuții n-a fost bine. Când le mut în offtopic, iar nu e bine :slightly_smiling:

Nu pot împăca și capra și varza, așa că las oamenii implicați în offtopic să se descarce.

Categoria Offtopic nu ar trebui să fie vizibilă pe pe prima pagină pentru utilizatorii neimplicați în discuție, dar cred că e un bug, ceva. Investighez.

2 Likes