Câh, lucrez cu olandezi și sunt doar dezamăgit. Par complet pierduți când e vorba de software. Problemele pe care le au, metodele de a rezolva, aruncă cu bani aiurea și nu rezolvă problemele fundamentale deși le-am descris de zeci de ori, parcă ar fi o trupă de copii.
Plus că lucrez cu software „european”. Zici că e făcut la ora de lucru manual la clasa I. Dacă merge 3 zile fără probleme e un record.
În România nu sunt bani. M-a abordat un tip. Cică face site-uri de prezentare pe 200 de euro. Le dă să le facă un băiat. În Olanda nu e așa mare stres pentru 50 000 de euro. Dar rezultatul tot prost e în ambele cazuri.
Eu m-am cam săturat să tot învăț, să fiu bun, să vin cu idei, să optimizez procese, etc. Toți se kk pe sugestiile mele. Să fie făcut ceva acolo și e ok. Chit că pierd bani cu găleata. Discutăm peste o lună, mutăm baza de date săptămâna viitoare, da, e mișto că ce ai scris tu reduce timpul de executare de la 30 de secunde la 3, dar mai vedem.
Dar când e vorba de indieni, îi pupă și în dos. Ce, nu merge după 3 luni de muncă? Hai să te mai plătesc încă 3 luni. Ce? Ai scris 50 de linii de cod în 6 luni? Hai să-ți măresc tariful orar. Hey, Red, indianul ăsta e la fel de bun ca tine. KKT.
Ca PFA mereu am plătit impozitul de 16%. Chit că am diplomă de facultate și toate cele.