Poti si in Cluj, si in Bucuresti, si la fel si in Timisoara, si acestea sunt doar cele pe care le cunosc eu.
Ia la rand orasele mari unde e baza solida in IT, si, mai ales, unde media preturilor e mare. Bucurestiul e evident, Clujul la fel, Timisoara am dat-o ca exemplu mai sus, banuiesc ca si in Sibiu si Iasi se va ajunge in curand tot acolo.
Insa totul depinde de ce oferi, asa cum s-a mai spus de foarte multe ori pana acum. La un 10-12 ani de experienta, te poti gandi la un astfel de venit.
Legat de firme, eu as merge spre cele mari. Firmele mari au si nevoie de oameni foarte calificati, si au bugete pentru a mentine astfel de oameni (explicatie legat de butget: proiectele sunt diuverse, la fel si clientii, iar o firma mare va putea sa mentina un om bun, dar scump, in perioada intre proiecte; din pacate am experienta si cu firme mici care pur si simplu si-au dat oamenii afara pentru ca nu isi mai permiteau sa ii plateasca 3 luni cat timp nu aveau proiect). La cele mici, sau la “unicorni”, e posibil sa fie castiguri mai mari, sau alte avantaje, insa, in general, instabilitatea e mare.